• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα από το motograndprix.gr
Νέα
Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές στην πίστα της Sepang και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει.
Τεστ-Μοντέλα
Ο πολυπρωταθλητής Γιάννης Μπούστας, έκανε νέο ρεκόρ πίστας σε δοκιμές, στις Σέρρες, με χρόνο ταχύτερου γύρου 1΄19.8 και έγινε ο πρώτος οδηγός που έσπασε το φράγμα του 1'20'', πάνω στη νέα Ducati 1098S.
Νέα
Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα δοκιμών στην πίστα της Sepang, με τον Valentino Rossi να είναι και πάλι ο ταχύτερος αναβάτης.
Νέα
Το γεγονός είναι ότι η Yamaha έχει κάνει πρόοδο. Σημαντική πρόοδο για να είμαστε ακριβείς.
Νέα
Πρώτη μέρα δοκιμών στην Sepang και ο Rossi έδειξε τις άγριες διαθέσεις του.
Νέα
Προβληματισμός επικρατεί στη Honda για την νέα μοτοσυκλέτα η οποία, όπως παραδέχονται και οι άνθρωποι της ομάδας, δεν είναι στο επίπεδο που περίμεναν.
Νέα
Αποφασισμένος να φτάσει με την Kawasaki στην κορυφή είναι ο John Hopkins.
Νέα
Η βελτίωση της τελικής ταχύτητας της M1 είναι ένας σημαντικός τομέας πάνω στο οποίο έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους οι μηχανικοί της Yamaha.
MotoGP Club
Μια ώρα από τη Θεσσαλονίκη και 530km από την Αθήνα χρειάζεται να ταξιδέψετε και να βρεθεί κανείς στον ξενώνα «Παλαιά Πόλη».
MotoGP Club
Συνεργάτες του motoGP club και οι προσφορές τους.
Νέα
Είδαμε το εντυπωσιακό γυρολόγιο του Casey Stoner στην προσομοίωση αγώνα που έκανε την τελευταία μέρα των δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Phillip Island.
Σύνολο: 38696| Σελίδα 3221από 3225
Επιλογή σελίδας: