11oς Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
11oς Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Sachsenring: Moto3 Δοκιμές
Στην κορυφή ο Veda Pratama
Νέα
16:29

Ο Veda Pratama έκλεισε την πρώτη ημέρα δράσης της Moto3 στο Sachsenring στην κορυφή της κατάταξης, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στις δοκιμές του Grand Prix Γερμανίας.  

Ο αναβάτης της Honda Team Asia άφησε πίσω του την απογοήτευση από το Assen και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική διαδικασία, όπου οι 21 πρώτοι αναβάτες κινήθηκαν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο. 

Η σημαντικότερη εξέλιξη της ημέρας αφορούσε τον επικεφαλής της βαθμολογίας, Maximo Quiles, ο οποίος είχε μία άσχημη πτώση στην 7η στροφή, μόλις στα πρώτα λεπτά της διαδικασίας.  

Ο αναβάτης της CFMoto κατέληξε στην αμμοπαγίδα, χωρίς να προλάβει να γράψει κανέναν χρονομετρημένο γύρο, ενώ η μοτοσυκλέτα του υπέστη ζημιές που δεν επέτρεψαν στην ομάδα να την επισκευάσει εγκαίρως.  

Ως αποτέλεσμα, ο Quiles θα χρειαστεί να περάσει από τη διαδικασία των Πρώτων Κατατακηρίων το Σαββάτου, ενώ παρόμοια εξέλιξη είχαν και οι Guido Pini και Adrian Cruces, οι οποίοι επίσης έμειναν εκτός συνέχειας μετά από πτώση.  

Στην κορυφή της κατάταξης, ο Pratama επικράτησε του Joel Esteban, ο οποίος ολοκλήρωσε τη μέρα στη δεύτερη θέση, ενώ ο Eddie O'Shea συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση για δεύτερο συνεχόμενο Grand Prix την Παρασκευή.  

Πολύ κοντά τους βρέθηκε και ο Jesus Rios, ο οποίος ήταν τέταρτος, μόλις 56 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε ο Alvaro Carpe

Ο Marco Morelli έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, με τους Hakim Danish και Cormac Buchanan να ακολουθούν.  

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Matteo Bertelle και Ryusei Yamanaka, ενώ μαζί τους προκρίθηκαν απευθείας στις Δεύτερες Κατατακτήριες οι Brian Uriarte, Scott Ogden, Joel Kelso και Rico Salmela.  

 

Χορηγοί
Χορηγοί
Σχετικά
Άρθρα
Αναζήτηση