• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Ισχυροί άνεμοι στην Aragon
Πολύ περιορισμένη δράση την 1η ημέρα δοκιμών
Νέα 08/03/2012 - 20:26

Οι ισχυροί άνεμοι στην πίστα της Aragon, δεν επέτρεψαν στους πέντε αναβάτες να δοκιμάσουν αυτά που ήθελαν και να προετοιμαστούν, έναν μήνα περίπου πριν την έναρξη της σεζόν στο Κατάρ.

 

Οι τρεις ομάδες που έδωσαν το παρών στην Ισπανική πίστα, ενώ αποσκοπούσαν σε ένα παραγωγικό τεστ, εν τέλει, η χαμηλή θερμοκρασία και οι ισχυροί άνεμοι των 60χιλ/ώρα στάθηκαν αξεπέραστο εμπόδιο στον σχεδιασμό τους. Οι αναβάτες της Power Electronics Aspar, της Avintia Racing και της Paul Bird Motorsport, πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στα γκαράζ των ομάδων τους, άπραγοι...

 

Το πρωινό, οι Randy de Puniet και Aleix Espargaro, εκμεταλλεύτηκαν την λίγη ηλιοφάνεια που επικρατούσε και πόζαραν δίπλα στις μοτοσυκλέτες τους για πρώτη φορά με τα επίσημα χρώματα της ομάδας τους.

 

Το βραβείο των πιο θαρραλέων αναβατών, κέρδισαν αναμφισβήτητα οι James Ellison της Paul Bird Motorsport και Ivan Silva (Avintia Racing), οι οποίοι έκαναν δυο και τρεις γύρους αντίστοιχα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες!

 

Το απόγευμα δεν είχαμε σχεδόν καμία παρουσία αναβάτη στην πίστα, πλην ενός γύρου που έκανε ο Ellison. Με τον αέρα να μην σταματάει, οι αναβάτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να βγάλουν κάποια πολύτιμα συμπεράσματα, έστω και κάτω από πιεσμένες - χρονικά - συνθήκες.

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: «To MotoGP έχει μεγάλο πρόβλημα!»

« Προηγούμενο άρθρο

Τα νέας γενιάς ηλεκτρονικά της Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα