• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: με διαφορετικά χρώματα η ομάδα του Gresini
AP Honda για τον Ratthapark και Federal Oil για τον Rea
Νέα 20/03/2012 - 12:54

Οι δυο αναβάτες της ομάδας του Gresini, Gino Rea και Ratthapark Wilairot, θα εμφανιστούν με διαφορετικά χρώματα ο καθένας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2 2012.

 

Η έκτη χρονιά του Ratthapark, θα βρει τον 23χρονο με τα χρώματα της AP Honda (διανομέας της Honda στην Ταϊλάνδη) και την υποστήριξη άλλων εταιρειών όπως η PTT.

 

Από την άλλη ο Rea, ο οποίος βρέθηκε στην Moto2 από τα WSS, θα έχει την υποστήριξη της Ινδονησιακής εταρείας Federal Oil και την συνεχιζόμενη στήριξη της Ουκρανικής Crimea Grand Prix Circuit προς τον Gresini.

 

Moto2 είναι μια πολύ σημαντική κατηγορία στον χώρο των αγώνων μοτοσυκλέτας και ένα ιδανικό προπονητήριο - τεχνολογικά και αθλητικά - πριν το MotoGP", σχολίασε ο Fausto Gresini. "Οι φίλαθλοι την λατρεύουν, έχει τεράστιο ενδιαφέρον και είμαι πεπεισμένος ότι έχει πολύ μέλλον"

 

Αυτήν την σεζόν θα είμαστε στις πίστες με δυο διαφορετικές εμφανίσεις για τους δύο αναβάτες μας, Gino Rea και Ratthapark Wilairot, οι οποίοι έχουν πολλές δυνατότητες. Θα αγωνιστούν και οι δυο με την MD600 που κατασκεύασε ο Moriwaki, ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης μας από τότε που αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στο Πρωτάθλημα"

 

"Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε επαγγελματική ομάδα και η αφοσίωσή μας στην Moto2 είναι ένας σημαντικός τρόπος να παρουσιάσουμε τις τεχνολογικές μας δυνατότητες. Δεν είναι καθόλου εύκολη κατηγορία, είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική αλλά αυτό απλά μας δίνει δύναμη να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε και να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις"

 

Σημειώνουμε ότι ο Gresini κέρδισε τον πρώτο τίτλο της Moto2, το 2010 με τον Toni Elias, αλλά πέρυσι τερμάτισε μόλις 9ος και 11ος...

 

Επόμενο άρθρο »

Δυο νέα video για την Desmosedici GP12

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν έχει φωτογραφίες...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα