• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έγινε η online παρουσίαση της GP12
Δείτε video από την παρουσίαση
Νέα 19/03/2012 - 18:27

Κοντά στους 100.000 ήταν οι οπαδοί που παρακολούθησαν - μέσω της σελίδας της TIM στο facebook - την επίσημη online παρουσίαση της Ducati στο κοινό. Ο παρουσιαστής, Valerio Staffelli, υποδέχθηκε πρώτα τον Πρόεδρο της Ducati Gabriele del Torchio, στην συνέχεια τον Τεχνικό Διευθυντή Filippo Preziosi και τέλος τους δυο αναβάτες της ομάδας, Valentino Rossi και Nicky Hayden.  

Η νέα GP12 είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την μοτοσυκλέτα που είδαμε στις δοκιμές της Μαλαισίας, ωστόσο το κόκκινο είναι ελαφρώς πιο αχνό σε σχέση με πέρυσι με μια άσπρη δέσμη που εκτείνεται από το εμπρός φέρινγκ μέχρι το πίσω μέρος. Το λευκό κομμάτι της μοτοσυκλέτας τονίζεται από μια πράσινη πινελιά που δημιουργεί ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο "τριο" χρωματικών συνδυασμών στο εμπρός μέρος.   

 

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη έγινε για το hardware κάτω από τα φέρινγκ, καθώς ο Preziosi αποκάλυψε δυο μικρά μυστικά που ήταν το αντικείμενο έντονης φημολογίας της προηγούμενες ημέρες: "Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η γωνία των κυλίνδρων δεν έχει αλλάξει και παραμένει 90 μοιρών, πράγμα που χαρακτηρίζει όλες τις Ducati, αγωνιστικές και δρόμου", σημείωσε ο Filippo. "Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω ότι η μοτοσυκλέτα μας είναι πραγματικά χωρητικότητας 1000cc..."   

 

Στην συνέχεια, ήταν λίγο πολύ αφελές να αρνηθεί τις υψηλές προσδοκίες που έχει η εταιρεία για αυτό το νέο project:   

 

"Δουλέψαμε πολύ σκληρά και ήταν μια αληθινή πρόκληση να καταφέρουμε να κατασκευάσουμε μια μοτοσυκλέτα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα", συνέχισε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ducati. "... ωστόσο τα παιδιά της ομάδας δέχτηκαν αυτήν την πρόκληση με ενθουσιασμό! Στην Μαλαισία κάναμε δυο γενικά τεστ για να αρχίσουμε να βρίσκουμε το ιδανικό στήσιμο. Στην Jerez, από την Παρασκευή ως την Κυριακή, οι αναβάτες μας θα έχουν μεγαλύτερη ελευθερία να δουλέψουν στο ιδανικό στήσιμο για το Κατάρ".   

 

Δεν έλειψαν και τα αστεία στην όλη εκδήλωση, με τον Preziosi να παρουσιάζει την GP12 ως την κόρη του (σήμερα είναι η ημέρα του πατέρα στην Ιταλία): 

 

"Είναι ένα φασαριόζικο μωρό και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και φυσικά, ένας πατέρας πάντοτε ανησυχεί όταν η κόρη του έχει δυο φίλους!"   

 

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκδήλωση 

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez I: O Fenati η έκπληξη

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν έχει φωτογραφίες...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα