• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Luca de Meo νέος Πρόεδρος της Ducati;
Ξεκίνησαν ήδη τα πρώτα σενάρια ανακατατάξεων!
Νέα 19/04/2012 - 15:24

Λίγες ώρες πέρασαν, από τότε που ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία ανάμεσα στην Audi και την Ducati και διάφορες ιταλικές οικονομικές εφημερίδες κάνουν λόγο για πολύ σημαντικές ανακατατάξεις στην ιεραρχία της - γερμανικών συμφερόντων πια - Ducati! Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αλλαγές αναμένονται στο Borgo Panigale, με τον Γενικό Διευθυντή ή ακόμα και τον Πρόεδρο της εταιρείας να βρίσκονται υπ' ατμόν!

 

Ο Luca de Meo, ο τωρινός Διευθυντής Marketing του Ομίλου VW και πρώην Πρόεδρος της Fiat Automobiles Spa, είναι το νούμερο ένα όνομα που "παίζει" δυνατά και έχει πολλές πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Claudio Domenicalli ή τον Gabriele Del Torchio. Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός μάνατζερ ήταν πίσω από την συμφωνία χορηγίας ανάμεσα στην Fiat και την ομάδα των Lorenzo-Rossi η οποία κράτησε από το 2007 ως το 2010.

 

Αν και ο Del Torchio έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα, βγάζοντας καινούργια μοντέλα στην αγορά και βελτιώνοντας συνολικά τις πωλήσεις της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, εν τούτοις είναι αρκετές οι φωνές από Ιταλία (ιδιαίτερα αρκετών υποκειμενικών οπαδών της Ducati στο MotoGP) που ζητούν ουσιαστικά την καρατόμησή του, καθώς θεωρούν ότι ήταν δική του ευθύνη, αφενός η αποχώρηση του Casey Stoner από την ομάδα και η πρόσληψη του "πάλαι ποτέ δυνατού" Valentino Rossi και αφετέρου το κλείσιμο της εργοστασιακής ομάδας στα SBK.

 

Επόμενο άρθρο »

Tέλος στην συνεργασία AMG – Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Η ανακοίνωση της Investindustrial για την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα