• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tέλος στην συνεργασία AMG – Ducati
Δεν θα κυκλοφορεί στις εκδηλώσεις με Mercedes AMG o Rossi!
Νέα 19/04/2012 - 21:28

Όπως αναμενόταν η αγορά από την Audi έχει και παράπλευρες επιπτώσεις για την Ducati! 

Η AMG, το τμήμα των επιδόσεων της Mercedes ανακοίνωσε με μια λιτή δήλωση, το τέλος της συνεργασίας:

 

“Από το τέλος του 2010 υπάρχει μια πετυχημένη συνεργασία marketing μεταξύ της AMG και της Ducati. Η εξαγορά της εταιρίας από έναν αντίπαλο κατασκευαστή αυτοκινήτων, όπως είναι κατανοητό έχει ως αποτέλεσμα το τέλος της όποιας επιπλέον συνεργασίας. Το να εξαγοράσουμε την Ducati δεν ήταν ποτέ ο σκοπός μας – επικεντρωθήκαμε καθαρά στην ανάπτυξη και παραγωγή αυτοκινήτων επιδόσεων και θα συγκεντρώσουμε όλη την ενέργειά μας σε αυτό”.

 

Η AMG και η Ducati πρόλαβαν να κάνουν κάποιες κοινές εκδηλώσεις και κάποια παραπάνω βήματα, όπως την Ducati Diavel AMG (που έτσι γίνεται συλλεκτικό μοντέλο) και την SLK 55 AMG Streetfighter Yellow, δύο μοντέλα που βγήκαν στην αγορά. Επίσης έγιναν και κάποια διαφημιστικά σποτ στα οποία συμμετείχε η Ducati 848 EVO, ενώ η AMG ήταν μέχρι χθες και χορηγός της ομάδας Ducati MotoGP, με τα λογότυπά της πάνω στις εργοστασιακές Desmosedici και τα ρούχα οδηγών και μηχανικών.

Μάλιστα σε όλες τις εκδηλώσεις οι Valentino Rossi & Nicky Hayden είχαν για τις μετακινήσεις τους μια Mercedes AMG.

H Audi τώρα θα πρέπει να ετοιμάσει αυτοκίνητα για τους δύο οδηγούς και θα φανεί αν ο Valentino που είναι συλλέκτης αυτοκινήτων θα προσέξει και θα εξετάσει την πιθανότητα να έχει ένα Audi R8!

Αν προλάβει να το κάνει πριν πάρει την τελική του απόφαση για το αν θα συνεχίσει να υπηρετεί το μέχρι χθες Ιταλικό όνειρο, του να πάρει ένας Ιταλός το Πρωτάθλημα με Ιταλική μοτοσυκλέτα...

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: "Δύσκολος αγώνας στην Jerez"

« Προηγούμενο άρθρο

O Luca de Meo νέος Πρόεδρος της Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα