• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vermeulen: Δεν ήταν εύκολο
Μίλησε για την επιστροφή του στις πίστες
Νέα 18/05/2012 - 21:59

H πίστα του Le Mans αποτέλεσε μια νέα εμπειρία για την ομάδα NGM Mobile Forward Racing Team, που δούλεψε σκληρά για να δώσει στον Chris Vermeulen μια καλή επιστροφή στο MotoGP. 

O Chris δούλεψε πάνω στο setup της Suter-BMW και κατάφερε να βελτιώνει διαρκώς τους χρόνους του. Αύριο ο στόχος να κάνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στις άλλες CRT μοτοσυκλέτες.  

 

Chris Vermeulen:  

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την NGM Mobile Forward Racing Team που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία, αφού είναι ωραίο το να είμαι πίσω στην κορυφαία κλάση αγώνων μοτοσυκλέτας. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο να ξεκινήσω και πάλι, μετά από 8 μήνες χωρίς να οδηγώ μοτοσυκλέτα, να βρω το ρυθμό, να αισθανθώ τα φρένα και τα λάστιχα και την αγωνιστική μοτοσυκλέτα αυτού του είδους, αλλά πραγματικά μου άρεσε όσο οδηγούσα σήμερα. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε πάνω στη μοτοσυκλέτα. Ελπίζω ότι οι παρατηρήσεις μου θα είναι θετικές για την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι αύριο μπορούμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και να είμαστε λίγο γρηγορότεροι” , είπε ο Αυστραλός οδηγός.

 

Ο αρχιμηχανικός της ομάδας Kornelis Veldeman είπε:

“Το ότι είχαμε τον Chris στη μοτοσυκλέτα σήμερα ήταν θετικό για τον ίδιο και την ομάδα. Μας έδωσε καλά σχόλια πάνω στον τρόπο που αντιδρά η μοτοσυκλέτα. Βήμα – βήμα ο Chris βελτιώνει τους χρόνους του και υπάρχει χώρος για περαιτέρω βελτιώσεις, μετά από μερικές αλλαγές. Δουλεύουμε στη σωστή κατεύθυνση. Αύριο θα επικεντρωθούμε σε ρυθμίσεις του πλαισίου και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στα ηλεκτρονικά ως προς το φρένο του κινητήρα, θα του δώσουμε περισσότερο φρένο από αυτό που συνήθως χρησιμοποιεί ο Colin”.

 

 

Με την πρόβλεψη του καιρού αύριο για βροχή, δεν θα είναι έκπληξη για μας αν ο Chris Vermeulen ξεκολήσει για τα καλά από την τελευταία θέση στην οποία βρέθηκε σήμερα. Βέβαια και στην βροχή η διαφορά από τις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί όύτε ο ίδιος να ονειρευτεί κάποιο θαύμα, όπως ΄τοτε το 2007, με τη νίκη του. 

 

Επόμενο άρθρο »

Έλλειψη πρόσφυσης στοίχισε σε Hayden-Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Δίνουν ρυθμό οι Honda στο Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα