• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΕΔ3: Ο Stoner και πτώση και πρωτιά
Μετά την πτώση έκανε μια σειρά φοβερών γύρων
Νέα 19/05/2012 - 12:40

O Casey Stoner που είναι το πρόσωπο του Αγώνα από την Πέμπτη και μετά, κατάφερε και πάλι να βρεθεί στο επίκεντρο του θαυμασμού για το μοναδικό τρόπο οδήγησής του και βέβαια για την ταχύτητά του. 

Ο Αυστραλός παρά τις συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας συνέχισε να περνά πάνω από το κερμπ της εσωτερικής των στροφών, όπως μόνο ο ίδιος κάνει, όμως αυτή τη φορά έπεσε θύμα της ολισθηρότητας του κερμπ στην έξοδο της στροφής 10 (ένα γρήγορο ες αριστερά-δεξιά) και έχασε το μπροστινό της Honda RC213V για να κτυπήσει λίγο με τον ώμο του στην άσφαλτο, αλλά ευτυχώς χωρίς να πάθει τίποτε.

Μάλιστα από το γκαράζ της ομάδας του τον έβλεπε η μόλις 3 μηνών κόρη του Alessandra που βρέθηκε για πρώτη φορά σε μια πίστα! Ο Πρωταθλητής του 2011 γύρισε γρήγορα εκεί και στο τελευταίο 10λεπτο των δοκιμών κατάφερε με ένα σερί γρήγορων γύρων να ανεβεί από την 5η στην 1η θέση και μάλιστα να σημειώσει 1:33.945 εκπληκτικό χρόνο για τις συνθήκες.

Αυτό φαίνεται και από την διαφορά του από τον 2ο της κατάταξης, τον Cal Crutchlow που είναι 0.480 του δευτερολέπτου πίσω, διαφορά τεράστια για μια μικρή σε μήκος πίστα, με 4.185μ.

Η Yamaha Tech 3 είδε και τον άλλο οδηγό της, τον Andrea Dovizioso να είναι δυνατός μόλις 4 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Βρετανό και μπροστά από τον εργοστασιακό οδηγό της Yamaha Jorge Lorenzo που είναι 4ος.

O Alvaro Bautista με την Gresini Honda συνέχισε την καλή του χθεσινή εμφάνιση και πήρε την 5η θέση, μπροστά από τον εργοστασιακό Dani Pedrosa, που με 306 χλμ/ώρα ήταν ο ταχύτερος όλων στην ευθεία.

O Valentino Rossi έκανε μια καλή εμφάνιση με την Ducati GP12 και μάλιστα πριν ο Stoner σημειώσει τους καλούς χρόνους ήταν μόλις 2 δέκατα από την κορυφή. Τελικά είναι 0.812 από τον Αυστραλό, αλλά μόλις 0.332 από την 2η θέση! Barbera, Hayden, Abraham έκλεισαν τη δεκάδα, ενώ συνεχίζει την απογοητευτική του εμφάνιση ο Ben Spies με την εργοστασιακή Μ1, αφού είναι 0.998 του δευτερολέπτου πίσω από την δορυφορική Μ1 του Crutchlow!

Ο Randy De Puniet (Aprilia ART) είναι και πάλι ο πρώτος των CRT, αλλά αυτή τη φορά με τον Michelle Pirro (FTR-Honda) πολύ κοντά του.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2, ΕΔ3: O Espargaro μπροστά!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3, ΕΔ3: Ο Oliveira στην 1η θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα