• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεχίζει να είναι άτυχος ο Spies
Προβλήματα με το κράνος τον έθεσαν ουσιαστικά εκτός
Νέα 20/05/2012 - 10:58

Ο Αμερικανός της Yamaha συνεχίζει να μην έχει την τύχη με το μέρος του, αφού πρώτα γλίστρισε και έχασε μερικές θέσεις, ενώ αργότερα προβλήματα με μειωμένη όραση τον ανάγκασαν να σταματήσει στα pits και να χάσει πολύτιμο χρόνο. Εν τέλει, ο Τεξανός τερμάτισε στην 16η θέση της κατάταξης. Πάντως, να σημειώσουμε ότι ο Spies κάτι πρέπει να κάνει όσον αφορά τα κράνη του, διότι τέτοιου είδους πρόβλημα είναι η δεύτερη φορά που του παρουσιάζεται και τον εμποδίζει από το να δείξει για τι είναι πραγματικά ικανός. Η προηγούμενη φορά ήταν το 2010 στη Laguna Seca, όταν και πάλι προβλήματα με το κράνος τον εμπόδισαν να κοντράρει τον Valentino Rossi

 

Ben Spies: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Κάναμε καλή αρχή στα πρώτα λεπτά, αλλά μετά κάτι συνέβη και έμπαινε αρκετό νερό μέσα στο κράνος μου και δεν μπορούσα να δω στους πέντε πρώτους γύρους. Ήλπιζα ότι θα βελτιωνόταν η κατάσταση αλλά δεν μπορούσα να δω τίποτα και αποφάσισα να μπω στα pits γιατί έπρεπε να βλέπω που πηγαίνω… Ήξερα ότι πλέον είχα χάσει κάθε ελπίδα για κάτι καλό στον αγώνα, έτσι επέστρεψα για να συλλέξω δεδομένα και να βελτιώσω την μοτοσυκλέτα στο βρεγμένο. Δεν είχαμε καλή ημέρα…»

 

Massimo Meregalli: «Περιμέναμε έναν διαφορετικό αγώνα, αλλά δυστυχώς αυτή η κακοτυχία δεν λέει να μας αφήσει. Ανυπομονούμε για το GP της Βαρκελώνης. Δεν θα τα παρατήσουμε και θα επιστρέψουμε εκεί που μας αξίζει με τον Ben. O Jorge έκανε έναν τέλειο αγώνα, ήταν απίστευτος, ειδικά αν αναλογιστούμε τις συνθήκες της πίστας. Είναι σημαντικό που πήραμε κεφάλι εκ νέου στην βαθμολογία, έτσι μένει να δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε σε 2 εβδομάδες»

 

Επόμενο άρθρο »

Η εκκίνηση στοίχισε στον Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Ευχαριστήθηκα την μάχη με τον Vale!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα