• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην 3η σειρά το δίδυμο της Ducati!
Δυσαρεστημένος ο Hayden, περίμενε πιο πολλά ο Rossi!
Νέα 07/07/2012 - 21:53

Ο Αμερικανός της Ducati κρατούσε την pole στα χέρια του, πέντε λεπτά πριν το τέλος των κατατακτηρίων, ωστόσο, στους τελευταίους γρήγορους γύρους του εμποδίστηκε και δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του, μένοντας στην 7η θέση!

 

«Το πρωί προφυλάξαμε μερικά βρόχινα ελαστικά και δεν κάναμε πολλούς γύρους…», είπε ο Hayden στις προγραμματισμένες δηλώσεις του. «Στην συνέχεια, στις κατατακτήριες, η πίστα ήταν βρεγμένη στην αρχή και τα πράγματα ήταν δύσκολα, έτσι αποφασίσαμε να μπούμε μέσα και να περιμένουμε. Μας λείπει πρόσφυση στο όριο στις ανοικτές στροφές, αν και μόλις σηκώνουμε τη μοτοσυκλέτα στην έξοδο όλα δείχνουν καλά. Προς το τέλος ένιωθα  πολύ καλύτερα και κρατούσα την pole 5 λεπτά πριν όλα τελειώσουν, ωστόσο με κράτησαν κάποιοι αργότεροι οδηγοί στους 2 τελευταίους μου γύρους. Ξέρω ότι η κίνηση στην πίστα είναι συνηθισμένη δικαιολογία, όμως ειλικρινά μου στέρησε μερικές θέσεις μπροστά, στην αυριανή σχάρα εκκίνησης. Είμαι δυσαρεστημένος που θα ξεκινήσω στην τρίτη σειρά, όμως θα τα δώσω όλα στον αυριανό αγώνα για κάτι καλό!»

 

Ο Valentino Rossi ήταν πολύ γρήγορος στην αρχή και στο τέλος της πίστας, όμως δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός στα μεσαία κομμάτια. Παρ’ όλα αυτά, σε περίπτωση που ο αγώνας γίνει στο βρεγμένο αύριο, είναι πεπεισμένος ότι θα βελτιωθεί όσο χρειάζεται σε αυτά τα σημεία της πίστας!

 

«Περιμέναμε να τα πάμε καλύτερα στο βρεγμένο, αλλά κάναμε ένα λάθος στο στήσιμό μας με το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας!», παραδέχτηκε ο Ιταλός άσος της Ducati. «Με τόσο νερό στην πίστα, τα πράγματα ήταν δύσκολα στο T2 και Τ3. Δυστυχώς, το γεγονός ότι έχασα μερικά δέκατα εκεί, με αναγκάζει να ξεκινήσω στην 3η σειρά, αν και ήμουν γρήγορος στην αρχή και στο τέλος της πίστας. Στα θετικά είναι το γεγονός ότι τα δεδομένα μας έδειξαν που κάναμε το λάθος και σε περίπτωση που ο αγώνας θα γίνει στο βρεγμένο, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί! Αν είναι να γίνει όμως στο στεγνό, ελπίζω στις ίδιες συνθήκες να γίνει και το ζέσταμα, γιατί σε όλο το Σ/Κ είχαμε μόνο 45 λεπτά να δοκιμάσουμε στο στεγνό!» 

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Ζέσταμα: Δύο Honda με διαφορά μπροστά

« Προηγούμενο άρθρο

Έλαμψαν οι Stoner και Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα