• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Ζέσταμα: Δύο Honda με διαφορά μπροστά
Ακολουθούν τρεις Yamaha, 6η η Ducati
Νέα 08/07/2012 - 11:10

Το Ζέσταμα για το Γερμανικό GP έγινε στις καλύτερες καιρικές συνθήκες του τριημέρου με 25 βαθμούς στον αέρα και 31 στην άσφαλτο. Η πρόβλεψη λέει ότι η βροχή θα έρθει γύρω στις 4 το απόγευμα, όταν όλα θα έχουν τελειώσει, αλλά στην περιοχή αυτή ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει μέχρι τη μια και μισή το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, που θα ξεκινήσει εκτάκτως ο Αγώνας, μια ώρα νωρίτερα από το “κανονικό”. 

 

Στο Ζέσταμα λοιπόν ο Casey Stoner έδειξε νωρίς ποιός είναι το αφεντικό, αφού από τον 3ο του γύρο στην πίστα ήταν σαφώς γρηγορότερος από όλους. Bέβαια στο τέλος του ζεστάματος είχε μια πτώση, ανώδυνη για τον ίδιο και τη μοτοσυκλέτα, σχεδόν στην κορυφή της 3ης στροφής της πίστας, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον ενοχλήσει, αν ο αγώνας γίνει στο στεγνό. Τελικά ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa ήταν ο μόνος που κατάφερε να πλησιάσει σε χρόνο και να πάρει τη 2η θέση, σχεδόν μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον Jorge Lorenzo, που ήταν ο πρώτος από τις δύο ακόμη Yamaha που πήραν τις θέσεις 4 & 5 με τους Crutchlow & Spies.

O Nicky Hayden ήταν και πάλι η ταχύτερη Ducati στην 6η θέση, αν και στο μεγαλύτερο μέρος του Ζεστάματος ο Valentino Rossi ήταν μπροστά του και μάλιστα στην 3η θέση της κατάταξης. Στο τέλος ο Ιταλός δοκίμασε το σκληρότερο πίσω λάστιχο και έμεινε στη 10η θέση. Μπροστά του οι Dovizioso (7os), Bradl (8os), Barbera (9os), ενώ ο Bautista έμεινε στην 11η θέση, αφού όπως φαίνεται δεν μπορεί να βρει τις σωστές ρυθμίσεις με την ομάδα του, όπως και χθες. Έτσι κι αλλιώς ο Ισπανός θα ξεκινήσει από την 21η τελευταία θέση της σχάρας εκκίνησης, λόγω της τιμωρίας του για το συμβάν στην 1η στροφή του Assen.

 

Περιμένοντας λοιπόν τον καιρό, το Γερμανικό GP, μπορεί να γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας...

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές ταχύτητες.

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: Εύκολα στο τέλος ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Στην 3η σειρά το δίδυμο της Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα