• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εμφατικός ο Lorenzo στο Mugello!
Τροφική δηλητηρίαση για τον Spies και 11η θέση…
Νέα 15/07/2012 - 19:39

Ο Jorge μπορεί να έχασε την pole χτες, αλλά σήμερα απέδειξε με εμφατικό τρόπο γιατί είναι το φαβορί του φετινού τίτλου, οδηγώντας υπέροχα και εκ του ασφαλούς την μοτοσυκλέτα του, κρατώντας πέντε ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω του τον επόμενο αναβάτη και συγκεκριμένα τον συμπατριώτη του Dani Pedrosa…!

 

«Ήδη από την αρχή ένιωθα τέλεια στην πίστα, η άσφαλτος ήταν διαφορετική απ’ ότι – η εφιαλτική για εμάς – του Sachsenring!», σχολίασε ο Ισπανός της Yamaha στις επίσημες δηλώσεις του. Ο Jorge πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην ιταλική πίστα του Mugello και 5η για την φετινή σεζόν, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση και – το κυριότερο – ότι δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον κοντράρει φέτος! Ο Pedrosa το έκανε στους πρώτους γύρους, αλλά η Honda του δεν είναι όπως άλλοτε…!

 

«Ήδη από τις δοκιμές ένιωθα πολύ δυνατός, πολύ καλά πάνω στην μοτοσυκλέτα και ήμουν σταθερά γρήγορος», συνέχισε ο Jorge «Ήταν κρίμα που αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα στις κατατακτήριες, όμως ο αγώνας είναι αυτός που μετράει. Προσπάθησα πολύ στην αρχή να δημιουργήσω διαφορά, διότι πίστευα ότι οι ανταγωνιστές μου θα είχαν πρόβλημα με τα ελαστικά. Δυστυχώς δεν κατάφερα να το κάνω αμέσως. Σε κάθε γύρο ήμουν γρηγορότερος και από το 1.48.1 έπεσα στο 1.47 και μπόρεσα να απομακρυνθώ από τον Pedrosa, καλυτερεύοντας τα πράγματα και δίνοντάς μου το δικαίωμα να πάρω μια ανάσα. Είναι μια μεγάλη νίκη που αξίζει σε όλη την ομάδα για την προσπάθειά τους και για την Yamaha που μου έχει δώσει μια τόσο καλή μοτοσυκλέτα!»

 

Τίποτα δεν πάει στον Spies φέτος… ο Τεξανός εκεί που έδειξε ότι θα ανακάμψει και θα δικαιολογήσει την θέση του στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, κατρακύλησε στην 11η θέση του 9ου αγώνα της σεζόν, όντας για μια ακόμη φορά πολύ άτυχος! Ο Ben αγωνίστηκε με πολύ ζαλάδα – εξαιτίας πιθανότατα τροφικής δηλητηρίασης – και το μόνο που κατάφερε (αν και καθόλου εύκολο βέβαια) ήταν να τερματίσει τον αγώνα και να προσθέσει ακόμα 5 βαθμούς στο σακούλι του…

 

«Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ομάδα μου και για την Yamaha που δούλεψαν όλοι πολύ σκληρά όλο το Σ/Κ», είπε ο Τεξανός «Δεν ένιωθα καλά ήδη από το ζέσταμα και απλά χειροτέρεψε στην συνέχεια. Δυσκολεύτηκα πολύ στον αγώνα, παλεύοντας με κύματα ζαλάδας που με χτυπούσαν και προσπαθώντας να μην κάνω εμετό στο κράνος! Οι γιατροί με βοήθησαν όσο ήταν δυνατόν, αλλά η πρόκληση του να μείνω συγκεντρωμένος σε τέτοιες ταχύτητες ήταν τεράστια!»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μπορούσα να πιέσω το μπροστινό

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Lorenzo o θριαμβευτής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα