• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HΠΑ ΕΔ3: Απίστευτος χρόνος από τον Lorenzo
Oυσιαστικά μόνο 10' λεπτά δοκιμών έγιναν
Νέα 28/07/2012 - 21:33

Με την θερμοκρασία αέρα στους 12-13 βαθμούς, της ασφάλτου στους 19 και την υγρασία στο 99% στην πίστα της Laguna Seca στην Καλιφόρνια, κανείς από τους οδηγούς δεν είχε διάθεση να ρισκάρει στο να προσπαθήσει να κάνει τα Bridgestone να δουλέψουν. 

Ο Steve Rapp, ο 40χρονος Αμερικανός με την Attack – Kawasaki ήταν ο πιο γενναίος που μπήκε πρώτος αφού έπρεπε να βελτιώσει κάποια πράγματα στη μοτοσυκλέτα του και τελικά τα κατάφερε.

 

Στα τελευταία 15΄λεπτά ο Ben Spies ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο στους υπόλοιπους, αφού με σκληρό λάστιχο πίσω και μαλακό μπροστά κατάφερε να σημειώσει καλούς χρόνους.

Έτσι στα τελευταία 10' όλοι εκτός από τους δύο της Repsol Honda, μπήκαν στην πίστα. Αυτός που έκλεψε την παράσταση και τους άφησε όλους σκεπτικούς είναι ο Jorge Lorenzo που πίεσε την Yamaha M1, ώστε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:21.445, με μια σειρά 5 γύρων κάτω από το 1'22'' τη στιγμή που ο 2ος, ο ομόσταυλός του Ben Spies πέτυχε 1:22.268. Ο Nicky Hayden πήρε την 3η θέση 1.243 πίσω από τον Ισπανό κυρίαρχο των ΕΔ3.

Ο Cal Crutchlow είναι 4ος μπροστά από τον Valentino Rossi που δεν τα πήγε άσχημα, αναλογικά.

Οι De Puniet & Espargaro με τις Aprilia ART πήραν τις εξαιρετικές 8η & 9η θέσεις, ενώ ο Toni Elias που αντικαθιστά τον τραυματία Barbera, έμεινε πάλι πολύ πίσω στην 13η θέση.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τους χρόνους και τις τελικές κάθε οδηγού!

 

Επόμενο άρθρο »

ΗΠΑ Κατατ.: Τρομερή μάχη Lorenzo – Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Η πτώση και τα Bridgestone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα