• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΓΩΝΑΣ ΜotoGP ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟ 2012
Οι αποκλειστικές πληροφορίες του motograndprix.gr μιλάνε για το Βουλγαρικό Grand Prix που προγραμματίζεται για το 2012!
Νέα 26/02/2009 - 18:57
Οι αποκλειστικές πληροφορίες του www.motograndprix.gr και του περιοδικού motoGP world, μιλάνε για το Βουλγαρικό Grand Prix που προγραμματίζεται για το 2012!

Ο κ. Javier Alonso Διευθύνων Σύμβουλος της DORNA, ο οποίος με τις ενέργειες του «δικού» μας Δημήτρη Διατσίδη, βρέθηκε την Άνοιξη στην πίστα των Σερρών και συζήτησε το ενδεχόμενο του Ελληνικού Grand Prix με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Βλάχο, σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2009 είναι στη Σόφια και μετά από επαφές με την Κυβέρνηση της Βουλγαρίας και μετά από διαβεβαίωση του ίδιου του Πρωθυπουργού της γείτονας χώρας, προχωρούν το πρότζεκτ «Βουλγαρικό Grand Prix», με στόχο για πρώτο αγώνα το 2012.

O ακριβής χώρος της κατασκευής της πίστας που θα φιλοξενήσει τον Αγώνα (συνήθως τα συμβόλαια γίνονται για 5motoGP WORLD - 12o Τεύχος
motoGP WORLD - 12o Τεύχος
χρόνια), θα ανακοινωθεί αργότερα, καθώς υπάρχουν τρεις υποψήφιες τοποθεσίες.

Μπράβο λοιπόν στην Βουλγαρία και σίγουρα θα είναι μια καλή ευκαιρία και για τους Έλληνες φίλους του ΜotoGP να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους οδηγούς.

Από την άλλη μεριά μας πιάνει το παράπονο, αφού είχαμε εμείς πρώτοι την ευκαιρία να κλείσουμε το ΜotoGP για πέντε χρόνια στις Σέρρες, από το 2011, όπως φαίνεται στη σχετική σελίδα του 8ου τεύχους του «motoGP world». To Yπουργείο Τουρισμού της χώρας μας από ότι φαίνεται κοιμάται τον "ύπνο του δικαίου" και αφήνει τις ευκαιρίες να φεύγουν μέσα από τα χέρια μας. Το περίφημο "city break", ο τουρισμός πόλης που μπορεί να ενεργοποιηθεί με γεγονότα όπως ένας Αγώνας MotoGP και να φέρει στη χώρα μας τεράστια έσοδα και προβολή, είναι ένα παιχνίδι που πάιζεται σε πολύ μικρό επίπεδο εδώ, αφήνοντας το παράθυρο ή τις πόρτες ανοιχτές στους γείτονές μας, που μπαίνουν επιθετικά σε αυτόν τον τομέα.

Tο καλό στην υπόθεση είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Δήμαρχος των Σερρών συνεχίζει την προσπάθεια για την εξεύρεση των αναγκαίων πόρων για την επέκταση της πίστας, ώστε να καλύπτει τις προδιαγραφές που απαιτούνται και η DORNA δηλώνει ότι ΔΕΝ αποκλείεται η περίπτωση δύο αγώνων στην περιοχή των Βαλκανίων, αφού ήδη υπάρχει το παράδειγμα της Ιβηρικής χερσονήσου που έχει προς το παρών τέσσερις αγώνες.
Ελπίζουμε λοιπόν.

Επόμενο άρθρο »

182km/h μέση ωριαία ταχύτητα, ο γύρος του νέου Silverstone!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Melandri τρέχει επίσημα με την Kawasaki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα