• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test, οι χρόνοι στις 14:00
Οι μάχες ξεκίνησαν, φοβερός ο Marquez εξαιρετικός ο Rossi!
Νέα 05/02/2013 - 09:57

Το πρώτο επίσημο τεστ της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει και μάλιστα με τους καλύτερους οιωνούς για το επερχόμενο Πρωτάθλημα! Οι αναβάτες, μετά τη μακρά απουσία τους, μπήκαν διψασμένοι στην πίστα της Μαλαισίας και οι κόντρες μεταξύ τους έχουν ήδη ξεκινήσει!

 

Χαρακτηριστική είναι η μάχη ανάμεσα σε Rossi και Lorenzo, με τον πρώτο να είναι εντυπωσιακός πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα και να γράφει εξαιρετικούς χρόνους ήδη από την αρχή του τεστ! Μέχρι τις 12:30 μάλιστα, κανείς δεν αμφισβήτησε το χρόνο του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ο οποίος δείχνει αναζωογονημένος στην καινούργια του ομάδα! Κάπου εκεί όμως άρχισε η πίεση από τον ομόσταυλό του, Jorge Lorenzo, ο οποίος σταθερά άρχισε να πλησιάζει τον Ιταλό άσο.

 

Το φετινό Πρωτάθλημα θα έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει εύκολα, βλέποντας το νεοφερμένο στην κατηγορία Marc Marquez να οδηγά με απίστευτη άνεση τη 1000cc μοτοσυκλέτα του και να βρίσκεται μονίμως κάτω από το 2.02! Ο νεαρός Ισπανός όμως δεν αρκέστηκε στη 3η και 2η θέση που κατείχε και με έναν φανταστικό γύρο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο σταματώντας το χρονόμετρο στα 2.01.584!

 

Ο εκπληκτικός Marquez άφησε πίσω του τους δυο φημισμένους συμπατριώτες του, με τον Pedrosa να παίρνει την 3η θέση και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo να μένει 4ος, τουλάχιστον για την ώρα. Από εκεί και κάτω, στο δεύτερο γκρουπ, τη μάχη με το χρονόμετρο οδηγεί ο Stefan Bradl, ο οποίος υπολείπεται πάνω από 7/10 από τον τρομερό Marquez, ενώ πιο πίσω ακολουθούν η δορυφορική του Gresini με τον Bautista και η δορυφορική Μ1 του Crutchlow. Η πρώτη Ducati είναι αυτή του Nicky Hayden, ο οποίος για την ώρα “γράφει” 2.03.336, ενώ ακόμα πιο πίσω – στην 13η θέση – είναι ο Andrea Dovizioso με χρόνο στα 2.03.937. Οι ART των Espargaro και De Puniet συνεχίζουν να είναι εκπληκτικές, καταφέρνοντας να ξεπεράσουν τις Ducati των Spies και Iannone, οι οποίες θυμίζουμε από φέτος θα έχουν εργοστασιακή υποστήριξη!

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στην τέταρτη φωτό μας!

 

Επόμενο άρθρο »

Concorso di Motociclette

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, CRT Τεστ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα