• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Όμορφος αγώνας!
Γεμάτος χαμόγελα ο Ισπανός για την πρώτη του νίκη
Νέα 05/05/2013 - 19:46

Μπροστά σε περισσότερους από 110.000 ένθερμους Ισπανούς στις κερκίδες, ο Dani Pedrosa έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα και κατάφερε να σημειώσει την πρώτη του φετινή νίκη! Η σημερινή νίκη, αλλά κυρίως η εμφάνιση και ο τρόπος που ήρθε, ήταν ένα απαραίτητο τονωτικό στη ψυχολογία του Ισπανού άσου του HRC, ο οποίος ειδικά την περασμένη εβδομάδα δέχτηκε τα πυρά του Schwantz, που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στο διαδίκτυο. Την απάντηση την έδωσε ο Pedrosa σήμερα μέσα στην πίστα!

 

Στην αρχή του αγώνα έμεινε πίσω από τον Jorge Lorenzo, αλλά πολύ σύντομα ο Pedrosa έκανε την επίθεσή του με την Honda του και πέρασε από την εσωτερική τον αντίπαλό του κερδίζοντάς τον κατά κράτος. Στη συνέχεια οδήγησε ωραία και άνοιξε τη διαφορά του από τους διώκτες του, για να περάσει τη γραμμή τερματισμού σχεδόν 2,5δ μπροστά από τον δεύτερο! Ο Ισπανός άσος μπήκε για τα καλά σε τροχιά Τίτλου και το Πρωτάθλημα παίρνει φωτιά, μιας και οι Honda αποδεικνύονται ιδιαίτερα ισχυρές, ακόμα και σε πίστες που - θεωρητικά πάντα - υστερούσαν σε σχέση με τις Yamaha.

 

"Ήταν ένας όμορφος αγώνας", σχολίασε όλο χαμόγελα ο Dani. "Κατάφερα και οδήγησα καλά τη μοτοσυκλέτα μου, παρά το ότι ήταν σχετικά δύσκολο και με τα ελαστικά να είναι πραγματικά στο όριό τους. Εξαιτίας αυτού δεν μπορούσα να πιέσω όσο θα ήθελα κι έτσι έπρεπε να είμαι προσεκτικός. Κατάφερα να χτίσω ένα καλό προβάδισμα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και να πάρω τη νίκη μέσα στην πατρίδα μου. Ήταν φανταστικά, ειδικά παρακολουθώντας τους οπαδούς από τις κερκίδες! Φέτος είχαμε πολύ κόσμο που ήρθε να μας δει. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στη μητέρα μου - είναι η Γιορτή της μητέρας - κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους μηχανικούς μου, ήταν μια τέλεια ημέρα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αυτά συμβαίνουν!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Ο Pedrosa νικητής, Marquez-Lorenzo H μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα