• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Εντυπωσίασε η Honda
Οι αντίπαλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια
Νέα 22/05/2013 - 11:34

Ο Jorge Lorenzo κυριάρχησε στο Κατάρ, στον εναρκτήριο νυχτερινό αγώνα της σεζόν, όμως από τότε οι αναβάτες της Honda είναι ανίκητοι, με τελευταία τη νίκη του Dani Pedrosa στο βρεγμένο Le Mans. Εκεί, μετά το τέλος του αγώνα, αρκετοί ήταν οι οδηγοί που μίλησαν για την άνεση της Honda, όταν οι αναβάτες της την πίεζαν στο όριο.

 

Πρώτος μίλησε ο Andrea Dovizioso, ο οποίος έδωσε ωραία μάχη με τον Dani Pedrosa στην αρχή. Dani ήταν γρηγορότερος από εμένα", σχολίασε. "Μπορούσε να φρενάρει πιο δυνατά και να στρίβει με μεγαλύτερη ταχύτητα από εμένα σε κάθε στροφή, ωστόσο έκανε μερικά λάθη και κατάφερα να τον περάσω. Στο φρενάρισμα ήταν εύκολο να χάσεις το πίσω κι έκανε τρία λάθη". Ενδεχομένως τα λάθη του Dani να οφείλονται στην υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στη μοτοσυκλέτα, την οποία μπορούσε να πιέζει στο όριο ακόμα και στο βρεγμένο.

 

"Στο βρεγμένο σήμερα, η Honda ήταν πολύ δυνατή και ο Dani πολύ πιο γρήγορος από εμάς", δήλωνε ο Valentino Rossi. "Φαινόταν ότι μπορούσαν να ελέγξουν το γλίστρημα στο βρεγμένο καλύτερα από εμάς. Ο Dani έκανε δυο ή τρία λάθη, αλλά κατάφερε να κερδίσει". Αυτή ακριβώς η ικανότητα που περιέγραψε στις δηλώσεις του ο Vale, ήταν κλειδί για τη νίκη του Dani. Από την άλλη, ο μεγάλος του αντίπαλος, Jorge Lorenzo, αντιμετώπιζε προβλήματα με την πρόσφυση του πίσω ελαστικού. Ερωτηθείς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής για τις Honda, είπε: Honda είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως και οι αναβάτες της. Ο Dani είναι συγκεντρωμένος, ενώ ο Marquez - αν και rookie - κάνει εξαιρετική δουλειά χωρίς λάθη! Η μοτοσυκλέτα τους δουλεύει καλύτερα από τη δική μας για την ώρα".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: OK το ελαστικό του Lorenzo

Χορηγοί