• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απών μέχρι τα μέσα Αυγούστου ο Spies;
Επιστροφή μάλλον στο GP της Indianapolis
Νέα 13/06/2013 - 17:33

Φήμες από την Αμερική θέλουν την πιθανή ημερομηνία επιστροφής του Ben Spies, όχι στις 21 Ιουλίου (Laguna Seca) αλλά στις 18 Αυγούστου, στον αγώνα δηλαδή της Indianapolis! Η παραπάνω είδηση ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την ομάδα του αναβάτη.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Αμερικανός έχει καταφέρει - μέχρι στιγμής - να δώσει το παρόν σε μόλις δυο GP, αυτό του Κατάρ και το αντίστοιχο στο Τέξας, ενώ αν οι παραπάνω φήμες επαληθευτούν, τότε ο Spies θα έχει αγωνιστεί σε μόλις τρεις από τους δέκα πρώτους αγώνες της χρονιάς!

 

Είναι προφανές ότι ο Ben Spies δεν θέλει να ρισκάρει μια εσπευσμένη - κι ενδεχομένως επιζήμια για τον ίδιο - επιστροφή στο Πρωτάθλημα, δεδομένου μάλιστα ότι το συμβόλαιο που έχει με την Pramac λήγει στα τέλη της σεζόν. Έτσι, όσο περισσότερο αργήσει η επιστροφή του, τόσο περισσότερες είναι και οι πιθανότητες να μην τραυματιστεί και επομένως η αξία του για την μετεγγραφική περίοδο παραμένει υψηλή, με δεδομένο ότι έχει στο ενεργητικό του κι έναν Παγκόσμιο Τίτλο στα SBK.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Spies ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα στον ώμο του, ο οποίος αν πιεστεί είναι πολύ πιθανό να βγει από τη θέση του και ακολουθεί έντονο πρόγραμμα αποθεραπείας. Στον επόμενο γύρο της Καταλονίας θα τον αντικαταστήσει ο Michele Pirro.

 

Επόμενο άρθρο »

Το MotoGP παίζει μπάλα!

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία: Οι αριθμοί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα