• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το MotoGP παίζει μπάλα!
Στο Camp Nou της FC Barcelona!
Νέα 13/06/2013 - 18:09

Μια διαφορετικού είδους προπόνηση είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετοί από τους αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, οι οποίοι έδωσαν το παρόν στο Camp Nou, την έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας FC Barcelona! Εκεί, μια ομάδα από αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας αντιμετώπισε στον αγωνιστικό χώρο έντεκα παίκτες από την Moto2 και Moto3, με τους πρώτους να αναδεικνύονται νικητές!

 

Η διάρκεια του παιχνιδιού ορίστηκε σε δυο 25λεπτα, με τους μικρούς να κάνουν την έκπληξη και μόλις στο δεύτερο λεπτό να ανοίγουν το σκορ με πολύ ωραία προσπάθεια του Pol Espargaro! Ο τελευταίος έδωσε ωραίες και δυνατές μάχες με τον μικρότερό του αδελφό στο γήπεδο, με αποκορύφωμα ένα αμφιλεγόμενο τάκλινγκ στο τέλος του αγώνα!

 

Στη συνέχεια "μίλησε" η έφεση του Andrea Dovizioso στο σκοράρισμα, με τον Ιταλό άσο της Ducati να ισοφαρίζει και τον De Puniet να δίνει λίγο αργότερα το προβάδισμα στους μεγάλους. Σύντομα οι αναβάτες της Moto2/Moto3 πίεσαν και κατάφεραν να κάνουν το 2-2, χάρη σε μια όμορφη προσπάθεια του αρχηγού της ομάδας, Sandro Cortese. Εκείνη τη στιγμή, ο ορισθείς ως προπονητής της πρώτης ομάδας, Cal Crutchlow, αποφάσισε να γίνει παίκτης και λίγα λεπτά αφού πέρασε τον... εαυτό του ως αλλαγή στο παιχνίδι, κατάφερε να κάνει το 3-2!

 

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε από ένα γκολ για κάθε ομάδα, με τον Stefan Bradl να κάνει το 4-2 και τον Xavier Simeon να μειώνει σε 4-3 για τους μικρούς. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε ένα γκολ, με αποτέλεσμα οι οδηγοί του MotoGP να πανηγυρίσουν τη νίκη, καταφέρνοντας να αποκρούσουν τις επιθέσεις των οδηγών της Moto2/Moto3, οι οποίοι μάλιστα στα τελευταία λεπτά πρέπει να ήταν παραπάνω από έντεκα μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

 

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία: Η Συνέντευξη Τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Απών μέχρι τα μέσα Αυγούστου ο Spies;

Χορηγοί