• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία: Η Συνέντευξη Τύπου
Λίγες ώρες απέμειναν για τον 6ο Γύρο!
Νέα 13/06/2013 - 21:40

Ο Dani Pedrosa, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες μέσα στην πατρίδα του, πανηγυρίζει για τα 200 GP που συμπληρώνει στην Καταλονία αυτή την εβδομάδα! Ο Ισπανός πρωτοπόρος της βαθμολογίας, πήρε πρώτος το λόγο στη σημερινή - καθιερωμένη πριν από κάθε αγώνα - συνέντευξη τύπου: "200 είναι αρκετά GP - μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα μόλις χτες! Όταν αγωνίζομαι εδώ νιώθω τόσο άνετα κοντά στην οικογένειά μου και στους φίλους μου και θα πιέσω όσο μπορώ για τη νίκη. Είναι ακόμα νωρίς στο Πρωτάθλημα, αλλά είναι ωραίο να προηγείσαι!"

 

Ο μεγάλη νίκη του Jorge Lorenzo στο Mugello γέμισε με εμπιστοσύνη τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος παρά ταύτα δεν δείχνει να αιθεροβατεί: "Αυτή η πίστα είναι καλή για την Yamaha και το στυλ μου. Το Mugello ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας καθώς θέλαμε να αφήσουμε πίσω μας τις κακές μνήμες από τον προηγούμενο αγώνα. Ευελπιστώ να διατηρήσουμε την ίδια αίσθηση και να ανέβουμε στο βάθρο".

 

Από την πλευρά του, ο Marc Marquez θέλει να ξεχάσει το προηγούμενο γύρο και τις τέσσερεις συνολικά πτώσεις του στην Ιταλία, δίνοντας μια ωραία παράσταση μπροστά στους συμπατριώτες του: "Είμαι σχεδόν στο 100%. Νιώθω πολύ ωραία και είμαι έτοιμος για το GP της Βαρκελώνης, σε μια από τις πιο δύσκολες πίστες όπου ο αγώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα είναι ωραία που θα βρεθώ μπροστά στους οπαδούς μου".

 

Έχοντας ανέβει δυο συνεχόμενες φορές στο βάθρο, ο Cal Crutchlow είναι βέβαιο ότι στοχεύει να τριτώσει τις επιτυχίες του πάνω στη δορυφορική του Yamaha: "Το να κάνουμε το τρία στα τρία θα ήταν τέλειο, αλλά είναι τόσοι πολλοί εδώ που θα θέλουν να κερδίσουν! Θα είναι δύσκολος αγώνας. Η Yamaha έχει καλό σύνολο για εδώ και θα ξεκινήσουμε με το βασικό στήσιμο από το Mugello και θα δούμε από εκεί και πέρα".

 

Ο Rossi ελπίζει να επιστρέψει στις επιτυχίες στην Καταλονία, σε μια πίστα ιδιαίτερα ευνοϊκή για αυτόν στο παρελθόν: "Είμαι καλά. Τη Δευτέρα μετά την πτώση ήταν δύσκολο το ξύπνημα... ένας πόνος στην πλάτη, στο σώμα και στο κεφάλι. Αυτό το Σ/Κ είναι - για εμένα - ίσως ένα από τα καλύτερα. Η πίστα και η δομή της είναι φανταστική. Στο Mugello, πέρα από τον αγώνα, όλα ήταν φανταστικά. Συνήθως η Μ1 στο Montmello είναι καλή, αλλά πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά και να είμαστε γρηγορότεροι, ειδικά το Σάββατο". Ερωτηθείς για το αν είναι έτοιμος να επαναλάβει τη μάχη του 2009 με τον Jorge, αστειεύτηκε λέγοντας: "Αν με περιμένει, γιατί όχι...!"

 

Τέλος, ο Aleix Espargaro έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας: "Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν και νιώθω πολύ καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα μου. Χρειαζόμαστε περισσότερη δύναμη, αλλά είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Στόχος μου είναι να παλέψω με τις Ducati!"

 

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Denning για Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Το MotoGP παίζει μπάλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα