• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξος ο Denning για Suzuki
Θετικά σχόλια για τη νέα GP μοτοσυκλέτα
Νέα 14/06/2013 - 10:51

Το πρώην αφεντικό της αγωνιστικής ομάδας της Suzuki στο MotoGP, Paul Denning, δηλώνει ότι έχει ακούσει θετικά σχόλια για τη νέα GP μοτοσυκλέτα του γιαπωνέζου κατασκευαστή, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της την Δευτέρα που μας έρχεται στο τεστ της Καταλονίας.

 

Όπως και να έχει, ο Denning παραμένει επιφυλακτικός για τις δυνατότητες της νέας μοτοσυκλέτας απέναντι στις πρωτότυπες των Honda και Yamaha, τονίζοντας ότι αυτό παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Η Suzuki θα επιστρέψει στα paddock του MotoGP με τη νέα μοτοσυκλέτα της που πιθανότατα θα έχει έναν τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα και τον Randy de Puniet στη σέλα, την ημέρα του τεστ.

 

Παρά το γεγονός ότι ο Denning εργάζεται στα SBK, διευθύνοντας την FIXI Crescent Suzuki, εν τούτοις ο Βρετανός έχει ακόμα "λόγο" για συγκεκριμένες πτυχές του αγωνιστικού project της ομάδας. "Δεν είμαι άμεσα συνδεδεμένος με το project της Suzuki, ωστόσο έχω προτείνει συγκεκριμένα άτομα που ήταν και στο παρελθόν στην ομάδα", σχολίασε ο Άγγλος μάνατζερ από την Πορτογαλία, όπου παραβρέθηκε για τον αγώνα των SBK στο Portimao.

 

"Λένε ότι η μοτοσυκλέτα είναι ένα όμορφο σύνολο. Είναι μια πρωτότυπη αγωνιστική μοτοσυκλέτα και όχι ένα πρωτότυπο μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας. Δεν ξέρω το χρόνο από το τεστ στο Motegi, αλλά είδα πολλά χαρούμενα πρόσωπα και η ίδια η μοτοσυκλέτα σ' αυτό το αρχικό στάδιο δεν δείχνει τόσο άσχημη".

 

Στο Motegi ο De Puniet έκανε περίπου 100 γύρους σε διάστημα δυο ημερών και παρά το ότι επίσημοι χρόνοι δεν δόθηκαν, εν τούτοις διέρρευσε (παρών στο τεστ ήταν και οι δοκιμαστές της Honda και Yamaha) ότι η μοτοσυκλέτα ήταν στο -1.6δ από τον ταχύτερο γύρο του Dani Pedrosa τον Οκτώβριο του 2012. Ο Denning ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του επισημαίνοντας: "Έχουν περάσει δυο χρόνια και είναι αρκετός χρόνος για να είναι έτοιμοι. Ωστόσο υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δοκιμές και στους αγώνες. Ο στόχος να βρίσκεται μπροστά με τις Honda και τις Yamaha είναι δύσκολος κι ένα μεγάλο, μεγάλο ερωτηματικό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ελπίζω από την πρώτη στιγμή να τα καταφέρει και να πάει καλά".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Καταλονία: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία: Η Συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα