• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Καταλονία: ΕΔ1
Στο τέλος πρώτος ο Salom!
Νέα 14/06/2013 - 11:36

Τα πρώτα ελεύθερα της μικρής κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ξεκίνησαν στην πίστα της Καταλονίας, με τους αναβάτες να απολαμβάνουν τον ωραίο καιρό και να πιέζουν πολύ προς το τέλος της διαδικασίας, όταν και οι χρόνοι άρχιζαν να πέφτουν. Τότε ήταν που ο Luis Salom κατάφερε να σημειώσει 1:52.054 - ένα καταπληκτικό χρόνο για πρώτη ημέρα - με τον Ισπανό της Red Bull KTM να παίρνει την πρώτη θέση και να αφήνει πάνω από οχτώ δέκατα πίσω του τον Maverick Vinales, ο οποίος κυριαρχούσε μέχρι τότε.

 

Ο χρόνος του Salom δείχνει τις διαθέσεις του, καθώς είναι περίπου ένα δέκατο κάτω από το χρόνο που χάρισε πέρυσι στον M. Vinales την pole position! Την τριάδα ολοκλήρωσε ο Miguel Oliveira, με χρόνο πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο. Πολύ καλή πρώτη εμφάνιση για τον Jack Miller, ο οποίος παρά την πτώση που είχε κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση, χάρη στον δέκατο γύρο του. Ελάχιστα πιο πίσω του, στην πέμπτη θέση, συναντούμε τον Isaac Vinales, τον ξάδερφο του Maverick.

 

Δυο Ισπανοί ακολουθούν στις επόμενες θέσεις, με τους Rins και Al. Marquez να κατατάσσονται στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα. Εντυπωσιακός σε μια δύσκολη πίστα ο rookie Livio Loi, ο οποίος πλασαρίστηκε στη δεκάδα μπροστά από τους Kornfeil (9ος) και Binder (10ος). OJonas Folger δεν δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός αγώνα - θυμίζουμε ότι τραυματίστηκε στον καρπό του μετά από ατύχημα - και ολοκλήρωσε στην 33η θέση με 5,6δ διαφορά από την κορυφή! Στην αμέσως πιο πάνω θέση, την ίδια που είχε κατακτήσει και πέρυσι στα πρώτα ελεύθερα εδώ, βρίσκουμε τον Θανάση Σίσση, ο οποίος με χρόνο 1.55.556δ έμεινε 3,5δ πίσω από την κορυφή.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία ΕΔ1: Άγριες διαθέσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Denning για Suzuki

Χορηγοί