• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν νιώθω άνετα...
Hayden: Κλειδί η μακροζωία των ελαστικών!
Νέα 14/06/2013 - 20:35

Η πρώτη ημέρα δοκιμών στην Καταλονία ολοκληρώθηκαν με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati να έχει τον Nicky Hayden στην 7η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων και τον Andrea Dovizioso στην αμέσως επόμενη.

 

Η μακροβιότητα των ελαστικών είναι το βασικό που απασχολεί τον Αμερικανό άσο των κόκκινων, ο οποίος υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι υπάρχει μια μικρή βελτίωση στην έξοδο των στροφών. "Δεν ήταν κάποια καταπληκτική ημέρα, ωστόσο οι μηχανικοί μου έκαναν καλή δουλειά και βελτιωθήκαμε στην έξοδο, κάτι που μας βοήθησε να αυξήσουμε το ρυθμό μας το απόγευμα", τόνισε ο Hayden και συμπλήρωσε: "Με το νέο ελαστικό η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά, αλλά υπάρχει πρόβλημα όταν η πρόσφυση αρχίζει και χάνεται. Πήγα στο 42 δυο φορές και η διαφορά μου από τα παιδιά μπροστά μου είναι μικρή, όμως εμείς πρέπει να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε τη μακροζωία των ελαστικών".

 

Από την πλευρά του ο Andrea Dovizioso τονίζει το γεγονός ότι οι μηχανικοί του και ο ίδιος έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, μιας και η πρώτη ημέρα στην Ισπανία δεν κύλισε όπως ανέμενε ο Ιταλός αναβάτης. Παρά τις δυσχέρειες με τη θέση οδήγησης, ο Dovi σημείωσε ότι ο ρυθμός του είναι καλός και πρέπει να τον βελτιώσει κι άλλο για να ανταπεξέλθει στον Κυριακάτικο αγώνα.

 

"Πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας ακόμη πολλή δουλειά, καθώς δεν νιώθω άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Πρέπει να επαναξιολογήσουμε τη θέση οδήγησης, διότι αυτή η πίστα είναι διαφορετική από το Mugello και χρειάζονται διαφορετικές λύσεις", παραδέχτηκε ο Dovizioso. "Δεν είμαστε σίγουροι για την πιο πίσω θέση οδήγησης που είχαμε χρησιμοποιήσει στο περασμένο τεστ στην Ιταλία. Γι' αυτό το λόγο δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά set-ups. Σε ρυθμό δεν είμαστε τόσο άσχημα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε γιατί στον αγώνα ο ρυθμός αυξάνεται και αυτοί που είναι καλύτερα προετοιμασμένοι τα καταφέρνουν και καλύτερα".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Καταλονία: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικό ξεκίνημα για Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα