• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Καταλονία: ΕΔ3
Συνδυασμός νίκης: ΚΤΜ-Ισπανία!
Νέα 15/06/2013 - 11:23

Η ηλιόλουστη πίστα του Montmelo υποδέχτηκε τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, οι οποίοι βγήκαν πρώτοι για να ολοκληρώσουν τις ελεύθερες δοκιμές, λίγες ώρες πριν αγωνιστούν στις κατατακτήριες. Οι χρόνοι έπεσαν σημαντικά σε σχέση με χτες και ο συνδυασμός που ξεχώρισε ήταν αυτός της ΚΤΜ με Ισπανούς αναβάτες!

 

Το ρεκόρ ταχύτερου γύρου που είχε σημειώσει χτες το πρωί ο Luis Salom καταρρίφθηκε από τρεις αναβάτες, τους τρεις πρώτους στη λίστα! Ο Alex Rins ήταν εντυπωσιακός και με τον προτελευταίο του γύρο "έγραψε" 1:51.450δ και το σχετικό ρεκόρ περνάει πλέον στα χέρια του! Ο χρόνος του Ισπανού πάνω στην ΚΤΜ του ήταν ασύλληπτος και ο δεύτερος Luis Salom - ο οποίος βελτίωσε τον προσωπικό του χρόνο από χτες - το μόνο που κατάφερε ήταν η δεύτερη θέση, 0.432δ πίσω από τον συμπατριώτη του.

 

Τρίτος ο μικρός αδερφός του Marc Marquez, με τον Alex να οδηγά αξιόλογα την ΚΤΜ του και να κατακτά την τρίτη θέση με διαφορά 0.538δ από την κορυφή, ενώ ήταν και ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:52! Από εκεί και πέρα είχαμε δώδεκα συνολικά αναβάτες να δίνουν σκληρή μάχη με το χρονόμετρο για την καλύτερη δυνατή θέση, σηματοδοτώντας ένα συναρπαστικό Σ/Κ! Τέταρτος ακόμα ένας Ισπανός, ο Vazquez, που είναι και η πρώτη Mahindra, ακολουθούμενος από τον Αυστραλό Jack Miller.

 

Antonelli και Fenati μερικά λεπτά πριν το τέλος σκαρφάλωσαν στις δυο πρώτες θέσεις, για να υποχωρήσουν στη συνέχεια στην έκτη και όγδοη αντίστοιχα, με τον εντυπωσιακό μικρό, Livio Loi, να ξαναμπαίνει στη δεκάδα σήμερα, χάρη στο 1:52.308! Τη δεκάδα έκλεισαν οι Oliveira και Maverick Vinales, ο οποίος με 1,1δ πίσω από την κορυφή πρέπει γρήγορα να βρει απάντηση στο ρυθμό των αντιπάλων του!

 

Ο εξάδελφος του Maverick, Isaac Vinales - πρώτος χτες το μεσημέρι - έμεινε δωδέκατος σήμερα. Ο Θανάσης πέτυχε αξιόλογη βελτίωση σε σχέση με χτες και μείωσε τη διαφορά του στο 2,2δ από την κορυφή, πέφτοντας παράλληλα κάτω από το 1:54. Ωστόσο στο δύσκολο ανταγωνισμό της κατηγορίας - 15 αναβάτες ήταν κάτω από το 1:53δ σήμερα - το μόνο που κατάφερε ήταν η 27η θέση, αφήνοντας για λίγο πάνω από ένα δέκατο τη μοναδική γυναίκα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Ana Carrasco στην 28η.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya ΕΔ3: Αντεπίθεση Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν νιώθω άνετα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα