• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Καταλονία: ΕΔ3
Ο Luthi άφησε δεύτερο τον Espargaro!
Νέα 15/06/2013 - 13:21

Τα τρίτα και τελευταία ελεύθερα για τη μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκαν στο όμορφο Σαββατιάτικο πρωινό της πίστας της Καταλονίας, όπου ο Thomas Luthi κατάφερε να αφήσει δεύτερο τον κυρίαρχο μέχρι σήμερα Pol Espargaro.

 

Ο αναβάτης της Interwetten Paddock, Thomas Luthi, σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:46.909 και άφησε πίσω του για 75 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Pol Espargaro και για 0.250δ τον ομόσταυλο του τελευταίου, Tito Rabat. Θέση στην πεντάδα πήρε και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Scott Redding, του οποίου οι διαθέσεις γίνονται ξεκάθαρες με το μήνυμα που έχει επιλέξει να φαίνεται στο κράνος του: "Never Give Up!"

 

Πίσω από τον Βρετανό ακολουθεί ο πάντα υπολογίσιμος Takaaki Nakagami, με τους αναβάτες της Moto2 να ετοιμάζονται για τις κατατακτήριες δοκιμές που θα ξεκινήσουν στις 16:05 ώρα Ελλάδος.

 

Τη δεκάδα των αναβατών ολοκλήρωσαν οι Johann Zarco, De Angelis, Xavier Simeon, Mattia Pasini και Jordi Torres, ενώ να σημειώσουμε ότι οι δεκαπέντε πρώτοι έμειναν σε απόσταση μισού δευτερολέπτου από την κορυφή!

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Φοβεροί χρόνοι, ρεκόρ και pole στον Salom!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya ΕΔ3: Αντεπίθεση Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα