• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Υπόθεση δυο η νίκη
Espargaro-Rabat έδωσαν σκληρή μάχη μέχρι τέλους
Νέα 16/06/2013 - 14:41

Ένας ακόμα πολύ δυνατός αγώνας της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος, με 11 από τους 34 διαγωνιζομένους να μην καταφέρνουν να περάσουν τη γραμμή τερματισμού! Τα σύννεφα πάνω από τον ισπανικό ουρανό δεν έχουν φέρει βροχή, ενώ και η θερμοκρασία ανεβαίνει, με την άσφαλτο να φτάνει τους 51ο C!

 

Ο σημερινός αγώνας ήταν υπόθεση δυο, με τον Pol Espargaro να ξεκινά από την pole position, ωστόσο ο Rabat να τον πιέζει και να του παίρνει το προβάδισμα λίγο αργότερα. Στον 17ο γύρο ο πρώτος θα έκανε την κίνησή του και θα έπαιρνε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Rabat δεν το έβαλε κάτω και στον τελευταίο γύρο εξαπέλυσε μια πολύ δυνατή επίθεση στον ομόσταυλό του, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να πάρει τη νίκη, περνώντας τη γραμμή τερματισμού στη δεύτερη θέση μόλις 81 χιλιοστά πίσω από τον συμπατριώτη του!

 

Πολλά τα προβλήματα για αρκετούς αναβάτες σήμερα, με πρώτον να πέφτει τον Toni Elias στην πρώτη στροφή. Απογοητευτικός αγώνας και για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3, Sandro Cortese, ο οποίος βγήκε εκτός στην πολυσυζητημένη στροφή 10 και εγκατέλειψε, ενώ άσχημο τέλος είχε ο αγώνας και για τον Jordi Torres ο οποίος έπεσε - χωρίς συνέπειες - στον 18ο από τους 23 γύρους.

 

Ο Thomas Luthi ήταν γεμάτος χαμόγελα με το τέλος του αγώνα, μιας και κατάφερε να ξαναβρεθεί στο βάθρο για πρώτη φορά από το Brno το 2012! Παρά την τέταρτη θέση του, ο Scott Redding διατηρεί το προβάδισμα στη βαθμολογία, με τον Takaaki Nakagami να κάνει καλό αγώνα και να κλείνει την πρώτη πεντάδα των αναβατών. Στη βαθμολογία ο Redding είναι 35 βαθμούς μπροστά από τον Pol Espargaro, ο οποίος χάρη στη νίκη του σήμερα ανέβηκε από την πέμπτη στη δεύτερη θέση! Τέσσερεις βαθμούς πίσω του, ο ομόσταυλός του Tito Rabat. Επόμενος αγώνας στην Ολλανδία!

 

Δείτε στο πρώτο αρχείο τα αποτελέσματα του αγώνα και στο δεύτερο τη βαθμολογία!

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: "Καθάρισε" ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Salom!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα