• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakamoto: Καμμία πίεση
Δεν βιαζόμαστε να φέρουμε την RC213V του 2014
Νέα 26/06/2013 - 17:01

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Shuhei Nakamoto, δεν υπάρχει καμμία βιασύνη στο να έχουν στα χέρια τους τη μοτοσυκλέτα του 2014 οι αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της Honda, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Την εν λόγω μοτοσυκλέτα είχαν δοκιμάσει οι Dani Pedrosa, Marc Marquez (βλ. φωτό) και Stefan Bradl την περασμένη εβδομάδα.

 

Στο τεστ που είχε διεξαχθεί στην πίστα της Aragon, είχε ακουστεί ότι η RC213V του 2014 ενδεχομένως να δοθεί στους αναβάτες του HRC από φέτος, αν οι τελευταίοι έκριναν ότι υπερέχει της τωρινής τους μοτοσυκλέτας. "Το τεστ της νέας μας πρωτότυπης ήταν πολύ εποικοδομητικό", παραδέχτηκε ο Nakamoto, αντι-Πρόεδρος του HRC. "Οι Dani, Marc και ο Stefan μας έδωσαν παρόμοια σχόλια τόσο για τα θετικά όσο και για τα αρνητικά της νέας μοτοσυκλέτας. Τα σχόλια αυτά θα είναι πολύ σημαντικά στο να συνεχίσουμε την εξέλιξη για τη νέα σεζόν".

 

Απαντώντας σχετικά με το ενδεχόμενο να δούμε τη νέα πρωτότυπη από φέτος, ο Nakamoto αποκρίθηκε: "Το γεγονός ότι οι αναβάτες μας είναι ικανοποιημένοι με την τωρινή μοτοσυκλέτα, διώχνει την πίεση από πάνω μας - για να ετοιμάσουμε τη νέα πρωτότυπη για φέτος - κι έτσι θα συνεχίσουμε την εξέλιξή της σύμφωνα με το πρόγραμμα και θα επιστρέψουμε στην Ευρώπη για το τεστ στο Misano ή για το τεστ μετά τον αγώνα στη Βαλένθια".

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Η συνέντευξη τύπου!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Οι αριθμοί

Χορηγοί