• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati-Honda-Yamaha "καλούν" Crutchlow!
"Είμαστε σε συνομιλίες με όλα τα εργοστάσια"
Νέα 27/06/2013 - 10:51

Όπως είναι πλέον γνωστό στους περισσότερους, ο Cal Crutchlow έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία του να αγωνιστεί του χρόνου με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, κάτι που ο Βρετανός επανέλαβε σε πρόσφατες δηλώσεις του, λίγο πριν την έναρξη του έβδομου γύρου Πρωταθλήματος στην Ολλανδία.

 

Θυμίζουμε ότι ο αναβάτης της Tech 3 ήρθε στο MotoGP το 2011 και εξασφάλισε δυο βάθρα πέρυσι και άλλα δυο φέτος, συμπεριλαμβανομένης και της δεύτερης θέσης στο Le Mans, που αποτελεί και ρεκόρ καριέρας για τον Crutchlow. "Όσο για το μέλλον μου, δεν έχει αποφασιστεί αν θα είμαι στην Ducati, στην Yamaha ή στην Honda", σχολίασε ο Βρετανός σε άρθρο του BBC Sport. "Είμαστε σε συνομιλίες μαζί τους και ευελπιστώ ότι τις επόμενες εβδομάδες θα ξέρουμε που βαδίζουμε".

 

"Για την ώρα η καριέρα μου βρίσκεται στα πάνω της και πλησιάζω τα παιδιά στις πρώτες θέσεις, διεκδικώντας νίκες. Δεν θέλω να κάνω πισωγύρισμα κι έτσι το επόμενο βήμα για εμένα είναι να πάω σε εργοστασιακή ομάδα, αλλά πρέπει να είναι αυτή με το σωστό σύνολο". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατά ένα χρόνο καθυστερημένη επιστροφή της Suzuki στο Πρωτάθλημα. "Είναι μεγάλη απογοήτευση γιατί θα ήταν ωραίο να είχαμε άλλη μια εργοστασιακή στο grid".

 

Τέλος εκμυστηρεύτηκε τις σκέψεις του για τον ομόσταυλό του: "Αν πράγματι μείνω στην Yamaha και φέρουν τον Pol Espargaro, τι θα γίνει με τον Bradley Smith; Δεν είναι δίκαιο για τον Bradley να σπάσει το διετές συμβόλαιό του. Δεν κάνει άσχημη δουλειά για την ώρα...".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Assen: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Η συνέντευξη τύπου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα