• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Assen: ΕΔ1
Απουσία βροχής, πρώτος ο Vinales
Νέα 27/06/2013 - 11:24

Η βροχή για την ώρα δεν έχει κάνει την εμφάνισή της, με τα σύννεφα ωστόσο να έχουν μαζευτεί απειλητικά πάνω από την ολλανδική πίστα. Τα πρώτα ελεύθερα της Moto3 ολοκληρώθηκαν πριν μερικά λεπτά και ο Maverick Vinales ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση.

 

Ο Ισπανός - φαβορί της κατηγορίας φέτος - κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στον πολύ καλό χρόνο 1:44.247, αφήνοντας στη δεύτερη θέση για τέσσερα δέκατα τον Luis Salom. Η ισπανική κυριαρχία στην κατηγορία συνεχίζεται, με τον Alex Rins να φιγουράρει στην τρίτη θέση και τους Niklas Ajo και Jonas Folger να κλείνουν την πρώτη πεντάδα.

 

Την έκτη θέση πήρε ο Alex Marquez, με τον Πορτογάλο Miguel Oliveira να ακολουθεί μπροστά από τον εξάδελφο του πρώτου, Isaac Vinales. Brad Binder και Alan Techer πήραν θέση στη δεκάδα, με την έκτακτη συμμετοχή Bryan Schouten (Ολλανδός) να σκαρφαλώνει ως την 11η θέση, 1.7δ πίσω από την κορυφή.

 

Καλή η δεύτερη παρουσία του Θανάση Σίσση  στην ολλανδική πίστα, με τον νεαρό να γράφει στον δέκατο γύρο 1:46.034, μένοντας 1.787δ πίσω από τον Vinales, κατακτώντας την 14η θέση και σημειώνοντας την καλύτερη τελική ταχύτητα: 214,6χαω. Ο Khairuddin κινήθηκε σε μέτριο επίπεδο κι έμεινε 17ος, μπροστά από τον Antonelli που ήταν και ο πρώτος Ιταλός στην 18η μόλις θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Ο Lorenzo δυνατός στο στεγνό

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati-Honda-Yamaha "καλούν" Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα