• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Έσφιξα τα δόντια
Αλλά δεν κατάφερα να μείνω κοντά στον Smith
Νέα 30/09/2013 - 12:10

Ο Andrea Dovizioso - σε μια πίστα που δεν ευνοεί τις Ducati - τόνισε ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να πετύχει στον 14ο αγώνα της χρονιάς - που ολοκληρώθηκε χτες στην πίστα του Misano -  ήταν η έβδομη θέση. Ο Ιταλός που ξεκίνησε από την ένατη θέση του grid, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την όγδοη, θέση που είχε πάρει και πριν από δυο εβδομάδες στο Misano.

 

Ο Dovi δεν έκανε καλή αρχή και στον έκτο γύρο βρισκόταν στην όγδοη θέση, ακολουθούμενος από τον ομόσταυλό του. Ο Ιταλός προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να κρατηθεί κοντά στην Μ1 του Smith, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς στο τέλος τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στις γρήγορες στροφές επιδεινώθηκαν από τη φθορά του πίσω ελαστικού.

 

"Ήξερα ότι το καλύτερο που θα μπορούσα ήταν να μείνω κοντά στον Smith, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα", ξεκίνησε να λέει ο πολύ απογοητευμένος Ιταλός. "Στα πρώτα τρία τέταρτα του αγώνα τα πήγα καλά, έσφιξα τα δόντια και προσπάθησα να μείνω κοντά του, αλλά με εννέα γύρους να απομένουν το πίσω ελαστικό έχανε πρόσφυση και δεν μπόρεσα να μείνω μαζί του μέχρι το τέλος. Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά όπως είπα και την Παρασκευή είναι μια πίστα που δεν μας ταιριάζει. Το πρόβλημα που έχουμε στις γρήγορες στροφές είναι μεγάλο μειονέκτημα εδώ και όταν τα ελαστικά φθείρονται, αυτό το πρόβλημα γίνεται χειρότερο".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Χάναμε πάνω από 10χαω στην ευθεία

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Laguna: Αγώνας 1

Χορηγοί