• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Χάναμε πάνω από 10χαω στην ευθεία
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο...
Νέα 30/09/2013 - 12:42

Ο Cal Crutchlow θεωρεί ότι έχει τη δυνατότητα να παλέψει για μια θέση στο βάθρο, πριν το τέλος της φετινής σεζόν, παρά το γεγονός ότι στο χτεσινό αγώνα τερμάτισε στην έκτη θέση, πάνω από 13 δευτερόλεπτα από το ρυθμό των πρώτων δυο Ισπανών αναβατών, αλλά και του Dani Pedrosa που τους ακολουθούσε αλλά είχε μια άτυχη στιγμή στον έκτο γύρο.

 

Βέβαια, ένα δεδομένο που δείχνει να ανησυχεί τον Βρετανό μελλοντικό άσο της Ducati, είναι το ότι χάνει σε τελική ταχύτητα πάνω στην Μ1 του. Ο Crutchlow έδωσε δυνατές μάχες με τους Rossi, Bautista και Bradl για το τελευταίο σκαλί του βάθρου, ωστόσο δεν κατάφερε να διεκδικήσει την τρίτη θέση μένοντας 1.5δ πίσω από τον Ιταλό θρύλο του MotoGP.

 

"Δεν είμαι ικανοποιημένος με τη θέση μου στην πρώτη εξάδα και θεωρώ ότι είμαστε μακριά από εκεί που μας αρμόζει", εξήγησε ο Βρετανός προσθέτοντας: "Αυτό συμβαίνει ξεκάθαρα εξαιτίας της ταχύτητάς μας. Χάνουμε πάνω από 10χλμ/ώρα στην ευθεία και στην επιτάχυνση - σε κάθε γύρο - και αυτό δεν είναι καλό για εμάς".

 

"Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε την αιτία, διότι χρησιμοποιούσαμε το πέμπτο μοτέρ από το πρωί στο ζέσταμα και πραγματικά δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες. Άλλωστε φαινόταν και στην τηλεόραση πόσο πολύ δυσκολευόμασταν. Όπως και να 'χει κρατάμε τα θετικά από αυτό το Σ/Κ, είχαμε δυο ημέρες λιγότερες εδώ σε σχέση με τους άλλους και δεν έχουμε το seamless κιβώτιο στη διάθεσή μας, παρά ταύτα καταφέραμε να μείνουμε μόνο 1.5δ πίσω από τον Valentino, κάτι διόλου άσχημο", πρόσθεσε. "Πλέον κοιτάμε τους επόμενους αγώνες και είμαι βέβαιος ότι μπορώ να παλέψω για το βάθρο".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Laguna: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Έσφιξα τα δόντια

Χορηγοί