• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πανηγυρίζοντας μετά από καιρό...
Οι Κινέζοι δε λένε «μια εικόνα, χίλιες λέξεις»; Στις παρακάτω αράδες θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην πίστα της Shanghaiμετά την πτώση της καρό σημαίας και στις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο Valentino Rossi...
Νέα 06/05/2008 - 00:00
Οι Κινέζοι δε λένε «μια εικόνα, χίλιες λέξεις»; Στις παρακάτω αράδες θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην πίστα της Shanghaiμετά την πτώση της καρό σημαίας και στις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο Valentino Rossi...

Στιγμές μετά τον τερματισμό του, ο Doctor έκανε στην άκρη. Πάρκαρε τη μοτοσυκλέτα του στις μπαριέρες και ανέβηκε πάνω σε αυτές για να ξαποστάσει από την υπερπροσπάθεια.

Αφού συνομίλησε και αγκαλιάστηκε με κάποιους φίλους, ασχολήθηκε με την αγαπημένη του (ΥZR-M1). Στάθηκε μπροστά της, έσκυψε, την φίλησε μπροστά στο φέρινγκ εκεί όπου φιγουράρει το αγαπημένο του Νο46 και «έστησε» αυτί για να ακούσει με...προσοχή αυτά που του έλεγε.

Άλλωστε όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τις μοτοσικλέτες του με τις οποίες έχει βρει τρόπο να επικοινωνεί. Με παρόμοιο τρόπο είχε πανηγυρίσει το 2004 στο Welkom της Νότιας Αφρικής την πρώτη του νίκη στο ντεμπούτο του με την Yamaha.

Μετά τις ...ιδιωτικές στιγμές που είχε με την Μ1, ανέβηκε και πάλι πάνω της για το γύρο του θριάμβου ο οποίος κράτησε αρκετά λεπτά.

Μοναδικό παραστράτημα του Doctor, το γεγονός ότι κυκλοφορούσε στην πίστα χωρίς κράνος...

Βλέποντάς τον νόμιζες πως πανηγύριζε την παρθενική νίκη της καριέρας του. Ο άνθρωπος δεν ήθελε να βγει από την πίστα, ήθελε να χορτάσει κάθε στιγμή αυτής της επιτυχίας. Όχι, δεν ήταν η πρώτη νίκη της καριέρας του, αλλά η 89η (63η στην κορυφαία κατηγορία). Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου του 2007 και τον αγώνα του Estoril είχε να πανηγυρίσει νίκη ο Rossi. Επτά αγώνες πέρασαν από τότε και πολλοί έλεγαν πως ο Rossi τελείωσε.

Η νίκη του στην Κίνα είναι μια ένεση ηθικού για τον ίδιο και μια απάντηση προς όλους όσοι πιστεύουν ότι ο Βασιλιάς... πέθανε.

«Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία μου νίκη. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου. Αλλάξαμε προμηθευτή ελαστικών και έπρεπε να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Ήξερα ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Από την Παρασκευή δείξαμε πολύ δυνατοί. Είναι η πρώτη φορά που είχα καλό ρυθμό και μετά από 15 γύρους. Σήμερα το πρωί αναστατώθηκα βλέποντας τη βροχή, αλλά όταν είδα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο αγώνας να διεξαχθεί σε στεγνό οδόστρωμα, σκέφτηκα ότι μπορώ να νικήσω. Ήταν μια εξαιρετική νίκη για μας. Πάλεψα με τον Dani από την αρχή και όταν είδα ότι δεν μπορούσα να ξεφύγω αύξησα τον ρυθμό μου. Είναι η πρώτη μου νίκη με την Bridgestone και επιτέλους οδήγησα όπως ήθελα. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και οι πρώτοι τέσσερις της βαθμολογίας που διεκδικούμε το Πρωτάθλημα έχουμε νικήσει όλοι. Ακολουθούν πίστες που τα πηγαίνουμε καλά και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά», δήλωσε λίγο αργότερα ο Ιταλός σούπερ σταρ.

Επόμενο άρθρο »

Κοντά στην παραμονή του στη Yamaha ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

GP Κίνας: Ο Stoner ταχύτερος στο βρεγμένο warm up

Χορηγοί