• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κοντά στην παραμονή του στη Yamaha ο Rossi
Μετά τη νίκη του στην Κίνα, ο 29χρονος σούπερ σταρ τόνισε ότι πολύ σύντομα θα αποφασίσει για το τι θα κάνει στο μέλλον, με τις μεγαλύτερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνει η παραμονή του στην ομάδα.
Νέα 08/05/2008 - 00:00
Η Yamaha παρουσιάζεται φέτος πολύ δυνατή. Αυτή τη στιγμή διαθέτει το καλύτερο «πακέτο» γεγονός που αποδεικνύεται όχι μόνο από την δυναμική παρουσία των εργοστασιακών αναβατών, αλλά και από την πολύ καλή απόδοση της «δορυφορικής» Tech 3.

Δυο νίκες (Lorenzo - Rossi) και τέσσερις pole positions (τρεις ο Lorenzo και μία ο Edwards) είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της Yamaha στο Πρωτάθλημα γεγονός που κάνει τους ανθρώπους της εταιρίας να χαμογελούν από ικανοποίηση. Και ο λόγος δεν είναι μόνο η αναγέννηση της εταιρίας, αλλά το ότι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του Valentino Rossi. Το συμβόλαιο του Ιταλού αναβάτη λήγει στο τέλος του 2008 και στη Yamaha επιθυμούν την παραμονή του ανθρώπου που τους βοήθησε τα μέγιστα στο να επιστρέψουν μετά από χρόνια στην κορυφή των motoGP.

Μετά τη νίκη του στην Κίνα, ο 29χρονος σούπερ σταρ τόνισε ότι πολύ σύντομα θα αποφασίσει για το τι θα κάνει στο μέλλον, με τις μεγαλύτερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνει η παραμονή του στην ομάδα. Άλλωστε πολλές φορές έχει πει ότι επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στη Yamaha.

«Μετά το μηχανικό πρόβλημα στον περσινό αγώνα της Valencia, ήμουν ξεκάθαρος. Απείλησα πως θα φύγω σε περίπτωση που δεν έχω ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Φαίνεται ότι πήραν το μήνυμα και η Yamaha έδειξε ότι με προσπάθεια μπορεί να τα καταφέρει. Βλέποντας τα αποτελέσματα, πιθανότατα θα αποφασίσω πολύ σύντομα για το μέλλον μου», δήλωσε ο Rossi για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η Kawasaki.

Αναφερόμενος στην νίκη του αλλά και στη μέχρι τώρα πορεία του στο Πρωτάθλημα, ο Doctor είπε: «Όταν δεν νικάς, όλα γίνονται πιο δύσκολα. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου έλειψε το αίσθημα της νίκης γιατί όταν αντικρίζεις πρώτος την καρό σημαία τα συναισθήματα είναι μοναδικά. Μόνο όταν νικάς αισθάνεσαι ότι έκανες τη δουλειά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλοι περίμεναν από μένα να είμαι ταχύτατος από την αρχή. Χρειαζόμασταν χρόνο για να προσαρμόσουμε την M1 στα νέα λάστιχα, αλλά μετά από κάποιες δυσκολίες που είχαμε στην αρχή, έφτασε αυτή η εξαίσια νίκη στην Κίνα. Ήταν πραγματικά υπέροχη γιατί με τα Bridgestone ήμουν σε θέση να οδηγήσω γρήγορα από τον πρώτο ως τον τελευταίο γύρο, με ένα φανταστικό μπροστινό και μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Τέλος αναφέρθηκε και στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Casey Stoner: «Προσέξτε, μην τον θεωρήσετε τελειωμένο. Πιθανότατα έκανε λάθος επιλογή ελαστικών, αλλά όπως και να έχει έκανε καλό αγώνα. Σίγουρα η Ducati είναι δυνατή, αλλά φέτος η Yamaha και η Honda παρουσιάζουν τεράστια βελτίωση».

Επόμενο άρθρο »

Capirossi: «Θέλω να μείνω στη Suzuki»

« Προηγούμενο άρθρο

Πανηγυρίζοντας μετά από καιρό...

Χορηγοί