• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi: «Θέλω να μείνω στη Suzuki»
Την πεποίθησή του ότι θα μείνει στη Rizla Suzuki για ακόμα έναν χρόνο εξέφρασε μιλώντας στο ιταλικό περιοδικό Motosprint ο Loris Capirossi.
Νέα 09/05/2008 - 00:00
Την πεποίθησή του ότι θα μείνει στη Rizla Suzuki για ακόμα έναν χρόνο εξέφρασε μιλώντας στο ιταλικό περιοδικό Motosprint ο Loris Capirossi.

«Δεν τα παρατάω. Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα συνεχίσω για ακόμα έναν χρόνο. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Δουλεύουμε πολύ καλά με την ομάδα και τους Ιάπωνες γι' αυτό λοιπόν θέλω να μείνω στην ομάδα και του χρόνου. Προφανώς πρέπει να ξεκινήσουμε συζητήσεις, αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα», είπε ο 35χρονος αναβάτης.

Ο 35χρονος Capirex παραδέχθηκε ότι η απόδοση της GSV-R δεν έχει φτάσει ακόμα στα επίπεδα που θέλουν αυτός και η Suzuki, ενώ αναφέρθηκε και στους τομείς που χρειάζονται βελτίωση: «Έχουμε κάποια σημαντικά προβλήματα που πρέπει να λύσουμε, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Το βασικό πρόβλημα έχει να κάνει με το set-up του πλαισίου. Με τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα χρειάζεται να γέρνουμε περισσότερο για να παίρνουμε σωστά τις στροφές σε σχέση με τους άλλους οδηγούς. Oι γωνίες κλίσης είναι μεγαλύτερες και αυτό μας προκαλεί προβλήματα. Πρέπει να βελτιώσουμε το πλαίσιο και να δουλέψουμε πάνω στην κατανομή βάρους. Επίσης θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα ηλεκτρονικά μας συστήματα γιατί δεν είναι τόσο προηγμένα όσο των άλλων κατασκευαστών. Σύντομα όμως θα έχουμε μια μοτοσυκλέτα εντελώς διαφορετική από αυτήν που έχουμε τώρα».

Στον αγώνα της Κίνας, o Capirossi τερμάτισε στην 9η θέση χάνοντας δύο θέσεις στο τέλος λόγω τεχνικού προβλήματος, ενώ ο Chris Vermeulen εγκατέλειψε όταν έσπασε η αλυσίδα κατά τη διάρκεια του έκτου γύρου.Ο Capirossi θέλει να συνεχίσει και του χρόνου στη Rizla Suzuki

Ο Capirossi θέλει να συνεχίσει και του χρόνου στη Rizla Suzuki

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: «Θα είμαι έτοιμος για το Le Mans»

« Προηγούμενο άρθρο

Κοντά στην παραμονή του στη Yamaha ο Rossi

Χορηγοί