• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Θα είμαι έτοιμος για το Le Mans»
Παρά τους αφόρητους πόνους που αισθάνεται στα πόδια, ο Jorge Lorenzo δεν χάνει το κουράγιο και τη διάθεσή του.
Νέα 10/05/2008 - 00:00
Παρά τους αφόρητους πόνους που αισθάνεται στα πόδια, ο Jorge Lorenzo δεν χάνει το κουράγιο και τη διάθεσή του.

Ο Ισπανός αναβάτης που έφυγε από την Κίνα με κατάγματα και στους δυο αστραγάλους του βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο motorshow MotOh! BCN 08 για την προώθηση ενός νέου σκούτερ της Yamaha που φέρει το όνομά του.

Εκεί λοιπόν μίλησε στα Μέσα Ενημέρωσης για την πορεία της αποθεραπείας του και δήλωσε σίγουρος για την συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα που διεξάγεται στις 18 του μηνός στην πίστα του Le Mans.

«Eίμαι αισιόδοξος οι αστράγαλοί μου θα είναι καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ το Le Mans. Θέλω πραγματικά να πάρω μέρος στον αγώνα και είναι το μόνο πράγμα που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω. Εντός των ημερών θα επισκεφτώ ξανά το γιατρό για να δω τι συμβαίνει. Ελπίζω ότι το κάταγμα θα επουλωθεί και θα είμαι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα. Φυσικά και δεν πρόκειται να είμαι 100% έτοιμος, αλλά σίγουρα γύρω στο 60%, δηλαδή αρκετά έτοιμος για να τρέξω», δήλωσε ο οδηγός της Fiat Yamaha που στην Κίνα ξεπέρασε τον εαυτό του τερματίζοντας στην τέταρτη θέση παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς του στα πόδια.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο Le Mans»

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: «Θέλω να μείνω στη Suzuki»

Χορηγοί