• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο Le Mans»
Το Πρωτάθλημα των MotoGP συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 18/5 στην πίστα του Le Mans, στη Γαλλία.
Νέα 12/05/2008 - 00:00
Το Πρωτάθλημα των MotoGP συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 18/5 στην πίστα του Le Mans, στη Γαλλία.

Είναι ο πρώτος από μια σειρά επτά αγώνων που θα διεξαχθούν μέσα σε διάστημα δέκα εβδομάδων, γεγονός που κάνει ιδιαίτερα κρίσιμο αυτό το διάστημα ειδικά για τους αναβάτες που θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Με νωπές τις δάφνες από τη νίκη του στην Κίνα, ο Valentino Rossi δηλώνει αισιόδοξος ενόψει του γαλλικού GP το οποίο στο παρελθόν έχει νικήσει δύο φορές, ενώ συνολικά μετράει πέντε παρουσίες στο βάθρο.

Στον περσινό αγώνα, η βροχή χάλασε τα πλάνα του Ιταλού πολυπρωταθλητή που τερμάτισε στην έκτη θέση.

«Ο περσινός αγώνας στο Le Mans ήταν απογοητευτικός για μας. Ελπίζαμε σε ένα καλό αποτέλεσμα στο στεγνό, αλλά ήρθε η βροχή και τα πράγματα δεν πήγαν όπως περιμέναμε. Φέτος πάμε στη Γαλλία με το ηθικό στα ύψη μετά το φανταστικό αποτέλεσμα στην Κίνα και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και εκεί να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο. Η Κίνα έδωσε σημαντική ώθηση σε όλους μας. Ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για όλη τη δουλειά που έχουν κάνει όλοι μέσα σε αυτήν την ομάδα από την πρώτη στιγμή. Πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Η Yamaha συνήθως πάει καλά στο Le Mans και παρά το γεγονός ότι φέτος είναι η πρώτη φορά που θα τρέξουμε με τα Bridgestone, είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε δυνατοί. Απέχουμε εννιά βαθμούς από την κορυφή, αλλά και οι αντίπαλοί μας είναι και αυτοί γεμάτοι κίνητρα οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πρέπει και πάλι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται. Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσουμε αυτή τη δύσκολη σειρά αγώνων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο Rossi ενόψει του γαλλικού GP.

Επόμενο άρθρο »

«Ώρα για αποτελέσματα» λένε στη Rizla Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: «Θα είμαι έτοιμος για το Le Mans»

Χορηγοί