• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Προτεραιότητά μου να μείνω στη Yamaha»
Τα σενάρια θέλουν την Repsol να προσπαθεί να πάρει τον πιτσιρικά από τη Mallorca στη Honda...
Νέα 07/05/2009 - 10:40
Οι πληροφορίες που έρχονται από Ισπανία θέλουν την Repsol -η οποία εδώ και χρόνια αποτελεί τον βασικό χορηγό της εργοστασιακής ομάδας της Honda- να προσπαθεί να πάρει τον Jorge Lorenzo στη Honda, στη θέση του Dani Pedrosa από τον οποίο λέγεται ότι οι άνθρωποι του HRC δεν είναι ευχαριστημένοι αφού παρά την υποστήριξή τους και την επένδυση που έχουν κάνει πάνω του τα τελευταία τρία χρόνια, δεν τους έχει δικαιώσει κατακτώντας τον τίτλο.

Μάλιστα η ισπανική εταιρία πετρελαιοειδών είναι διατεθειμένη να προσφέρει «γη και ύδωρ» στον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή για να τον πείσει να αφήσει τη Yamaha, καθώς θεωρεί πως αυτός μπορεί να φέρει και πάλι μετά από χρόνια την Ισπανία στην κορυφή των MotoGP.

Για την ιστορία, ο πρώτος και μοναδικός μέχρι σήμερα Ισπανός αναβάτης που έχει στεφθεί Πρωταθλητής στην κορυφαία κατηγορία είναι ο Alex Criville (το 1999 οδηγώντας το φοβερό και τρομερό NSR500 της Repsol Honda).

Ο Lorenzo πάντως έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας του με την Yamaha. «Συναντήθηκα με τον Lin Jarvis την Παρασκευή (1/5). Η πρώτη ιδέα για μένα είναι να συνεχίσω με τη Yamaha», είπε ο 22χρονος οδηγός από τη Mallorca του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της χρονιάς.

Το γεγονός πάντως ότι είναι περιζήτητος του δημιουργεί τεράστια ικανοποίηση. «Όταν είσαι γρήγορος τότε όλοι σε θέλουν, όταν όμως δεν είσαι τότε κανείς δε σε θέλει», λέει χαρακτηριστικά ο Lorenzo που γνωρίζει ότι όσο θα έχει για team-mate τον Valentino Rossi (τουλάχιστον μέχρι το 2010 δηλαδή) θα βρίσκεται υπό τη σκιά του μιας και ο Doctor ήταν, είναι και θα παραμείνει για όσο συνεχίσει, το Νο1 της Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

Ο Bayliss στο Mugello για δοκιμές με τη Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠAIΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΜotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα