• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευμένος ο Stoner
O Casey Stoner ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμά του στον αγώνα της Κίνας, ενώ παραπονέθηκε και για τα ελαστικά της Michelin.
Νέα 06/05/2008 - 00:00
O Casey Stoner ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμά του στον αγώνα της Κίνας, ενώ παραπονέθηκε και για τα ελαστικά της Michelin.

Ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής τερμάτισε στην τρίτη θέση, σχεδόν 16 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, χωρίς να μπορέσει να ακολουθήσει τον ρυθμό των Rossi - Pedrosa.

Περασμένα μεγαλεία για την Ducati που πέρσι έκανε πλάκα σε αυτόν τον αγώνα ξεφτιλίζοντας στις μεγάλες ευθείες της πίστας οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα.

Και φέτος oι Desmosedici ήταν οι ταχύτερες στην ευθεία (343,2km/h έγραψε η Ducati του Στόνερ στη μήκους 1,2km/h ευθεία της πίστας!), ωστόσο Honda και Yamaha ξύπνησαν από τον ...περσινό τους λήθαργο και παρουσιάζονται σαφώς βελτιωμένες όχι μόνο τον τομέα του κινητήρα, αλλά και στο συνολικό πακέτο.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και κυρίως από το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να παλέψουμε για τη νίκη. Το πρωί μας συμβούλευσαν να χρησιμοποιήσουμε πιο μαλακό πίσω λάστιχο, αλλά μετά τους τρεις πρώτους γύρους ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό το λάστιχο δεν ήταν αρκετό. Δυσκολευόμουν να μείνω σε επαφή με τον Εdwards μέχρι τη στιγμή που έκανε το λάθος. Δεν ξέρω αν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα σε περίπτωση που χρησιμοποιούσαμε πιο σκληρή γόμα. Η ομάδα δούλεψε σκληρά όπως κάνει πάντα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ ακόμα. Το καλό είναι ότι έχουμε τη σωστή νοοτροπία», είπε ο Stoner, o οποίος μετά από τέσσερις αγώνες βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 25 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Dani Pedrosa (81 έχει ο Ισπανός, 56 ο Aυστραλός).

Επόμενο άρθρο »

Κοντά στην παραμονή του στη Yamaha ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

GP Κίνας: Ο Stoner ταχύτερος στο βρεγμένο warm up

Χορηγοί