• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αμφίβολος για το Le Mans ο Lorenzo!
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Jorge Lorenzo στον αγώνα του Le Mans.
Νέα 06/05/2008 - 00:00
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Jorge Lorenzo στον αγώνα του Le Mans που θα διεξαχθεί στις 18 του μηνός.

Και αυτό γιατί η κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του στα πόδια την Παρασκευή 2/5 κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών στο πλαίσιο του GP της Κίνας, είναι πιο σοβαρή απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο νεαρός Ισπανός κατάφερε να πάρει μέρος στον αγώνα και να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του τερματίζοντας στην τέταρτη θέση, ωστόσο η επόμενη μέρα τον βρήκε στο νοσοκομείο.

Επιστρέφοντας στη Βαρκελώνη από τη Σαγκάη, ο Lorenzo μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην πανεπιστημιακή κλινική Dexeus όπου υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις οι οποίες δεν ήταν καλές.

Ο Dr. Xabier Mir διαπίστωσε ότι πέραν του κατάγματος στον αριστερό αστράγαλο, ο Λορένθο έχει υποστεί ακόμα ένα κάταγμα στον δεξί αστράγαλο καθώς επίσης και ρήξη συνδέσμου στον αριστερό του αστράγαλο.

Σύμφωνα με τον Xabier Mir -ο οποίος τον εγχείρησε πρόσφατα στο δεξί χέρι για να διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το «arm pump»- δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση αλλά θα πρέπει για τουλάχιστον μια εβδομάδα να μείνει ακινητοποιημένος και να κυκλοφορεί με καροτσάκι έτσι ώστε να μην κινεί καθόλου τους αστραγάλους του.

«Την επόμενη Δευτέρα θα κάνουμε νέες εξετάσεις και θα γίνει λεπτομερής αξιολόγηση των τραυματισμών» δήλωσε ο Dr. Mir.Οι νέες εξετάσεις έδειξαν κάταγμα και στον δεξί αστράγαλο του Lorenzo

Οι νέες εξετάσεις έδειξαν κάταγμα και στον δεξί αστράγαλο του Lorenzo

Επόμενο άρθρο »

Κοντά στην παραμονή του στη Yamaha ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

GP Κίνας: Ο Stoner ταχύτερος στο βρεγμένο warm up

Χορηγοί