• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Θέλω κι άλλο!
Αναφερόμενος στη φοβερή του μάχη με τον Rossi!
Νέα 24/03/2014 - 01:33

O Marc Marquez ανυπομονεί να δώσει κι άλλες μάχες με τον Valentino Rossi, σαν και αυτή που μας ενθουσίασε στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Κατάρ! Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013, κατάφερε να επικρατήσει του μεγάλου του αντιπάλου μετά από έναν συναρπαστικό τελευταίο γύρο, κατακτώντας - παρά το τραυματισμένο του πόδι - τους 25 πρώτους βαθμούς για φέτος.

 

"Ήταν ωραίος αγώνας για τους οπαδούς, αλλά για εμένα αυτοί οι 25 βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί, μιας και είχα χάσει τα τεστ πριν την έναρξη της σεζόν, εξαιτίας του τραυματισμού μου", σχολίασε ο Marquez. "Ήταν ένα μάλλον απρόσμενο Σ/Κ, μιας και είχαμε πολλούς αναβάτες στην κορυφή, κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει παλιότερα".

 

"Θα δούμε στον επόμενο αγώνα, αν αυτό θα εδραιωθεί. Το ελπίζω για το άθλημα. Τη διασκέδασα πολύ τη μάχη μου με τον Valentino στον τελευταίο γύρο. Πέρυσι, είχαμε δώσει και πάλι μάχη εδώ και τότε είχε κερδίσει αυτός. Φέτος μονομαχήσαμε πάλι στον τελευταίο γύρο και ήταν τόσο τέλεια! Εύχομαι να έχουμε κι άλλες τέτοιες μάχες στο μέλλον", πρόσθεσε.

 

"Το ερωτηματικό για εμένα, ήταν αν θα άντεχα στο δεύτερο μισό του αγώνα. Ωστόσο το πόδι δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά το χέρι μου! Επειδή ακριβώς δεν μπορούσα να πιέσω πολύ με το πόδι, το έκανα με τον δεξιό μου ώμο και είχε κουραστεί πάρα πολύ μετά από πέντε-έξι γύρους. Το πιο σημαντικό ήταν ότι ήμουν γρήγορος στην αρχή, αλλά και στο τέλος όταν και κατάφερα να επιτεθώ λίγο περισσότερο".

 

Στον αγώνα είχαμε πολλές πτώσεις, με πιο σημαντική αυτή του Jorge Lorenzo, ο οποίος είχε ξεκινήσει - ως συνήθως - τρομερά δυνατά! "Ήταν δύσκολο να έχεις εμπιστοσύνη, διότι είδα τόσους αναβάτες να πέφτουν", παραδέχτηκε ο Marquez. "Έχαναν αστραπιαία το μπροστινό. Είχα κι εγώ, όπως άλλωστε και σχεδόν όλοι, το ίδιο πρόβλημα με το ελαστικό. Ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά οι 25 βαθμοί είναι σημαντικοί".

 

"Πιστεύω ότι είχα το πλεονέκτημα στο τέλος με το σκληρό ελαστικό. Το επέλεξα την τελευταία στιγμή και οι μηχανικοί μου στο γκαράζ με κοίταγαν περίεργα, αλλά στο ζέσταμα ένοιωθα πολύ καλά μ' αυτό και αποφασίσαμε να δούμε τι θα γινόταν στον αγώνα". Όσο για τον επόμενο αγώνα στο Τέξας; "Έχω καλές μνήμες από εκεί και είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Σίγουρα λοιπόν θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε την περσινή νίκη".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο αγώνας με ταξίδεψε!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Κατάρ: Νίκησε ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα