• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner και Melandri μιλούν για το Le Mans
Μετά από δυο άσχημα αποτελέσματα σε Jerez (11ος) και Estoril (6ος), ο Casey Stoner επέστρεψε στο βάθρο, στην Κίνα (3ος).
Νέα 13/05/2008 - 00:00
Μετά από δυο άσχημα αποτελέσματα σε Jerez (11ος) και Estoril (6ος), ο Casey Stoner επέστρεψε στο βάθρο, στην Κίνα (3ος).

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρίσκεται στο -25 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Dani Pedrosa (81 έχει ο Ισπανός, 56 ο Αυστραλός) και για να μη χάσει την επαφή του με την κορυφή θα πρέπει σύντομα να επιστρέψει στις νίκες.

Την Κυριακή 18/5, στο Le Mans συμπληρώνει 100 αγώνες. Το συγκεκριμένο σιρκουί δεν είναι από τα αγαπημένα του καθώς όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στα GP, έχει ως καλύτερο αποτέλεσμα την τρίτη θέση που πήρε πέρσι στον αγώνα που διεξήχθη υπό βροχή.

«Δεν είχα σπουδαία αποτελέσματα στο Le Mans στο παρελθόν, αλλά υπήρχαν και κάποια καλά και θυμάμαι πέρσι ήμουν πολύ γρήγορος στις δοκιμές και ήμουν σίγουρος για τον αγώνα. Μετά, την Κυριακή έβρεχε αλλά και πάλι κατάφερα να ανέβω στο πόντιουμ. Η πίστα δεν είναι από τις πιο συναρπαστικές. Μοιάζει περισσότερο με πίστα καρτ. Η μοτοσυκλέτα θα πρέπει να είναι πολύ αποδοτική στα φρένα και ταυτόχρονα ευκίνητη και γρήγορη στην έξοδο των στροφών. Στο τέλος της ημέρας όμως αυτό που μετράει είναι αν σ' αρέσει ή όχι η πίστα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου για να ετοιμάσουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο για τον αγώνα, κάτι το οποίο γενικά καταφέρνουμε να κάνουμε και έχουμε τη γνώση να το κάνουμε ξανά», δήλωσε ο αναβάτης της Ducati Marlboro.

Ο Marco Melandri από την πλευρά του μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην Κίνα -τερμάτισε πέμπτος- έχει ανεβασμένη ψυχολογία.

Πέρσι στο Le Mans τα πήγε περίφημα τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, ενώ το 2006 είχε φύγει νικητής από τη συγκεκριμένη πίστα.

«Νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω καλά γιατί νίκησα εκεί το 2006 και πέρσι ανέβηκα στο πόντιουμ. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ αυτή η πίστα και ελπίζω να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα και φέτος. Έχουμε δείξει ότι είμαστε ικανοί να βγούμε από μια δύσκολη κατάσταση και έχει κάνει σημαντική πρόοδο. Γι' αυτό και ανυπομονώ να επιστρέψω στην πίστα. Αισθάνομαι αισιόδοξος και ελπίζω ότι μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την πρόοδο που κάναμε στη Shanghai σε οποιαδήποτε πίστα».

Επόμενο άρθρο »

O Kevin Schwantz στην Ελλάδα και η τελευταία ευκαιρία για το σχολείο

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο Le Mans»

Χορηγοί