• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περιμένει δύσκολο αγώνα αύριο ο Marquez!
Παρά την εκπληκτική του παρουσία στις κατατακτήριες!
Νέα 17/05/2014 - 23:05

Μπορεί οι αντίπαλοί του να ήταν αρκετά κοντά του στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, ωστόσο ο Marc Marquez με μια επίδειξη δύναμης πήρε την πέμπτη του φετινή pole position και την έκτη συνεχόμενη, αν συνυπολογίσουμε και αυτή της Βαλένθια, στον τελευταίο αγώνα του 2013.

 

Στις ΚΑΤ2 ο Ισπανός ήταν καταιγιστικός και διέλυσε κυριολεκτικά το ρεκόρ του Dani Pedrosa από το 2008, ενώ άφησε πίσω του 0,692δ τον δεύτερο! Ειδικά σε μια μικρή πίστα, όπως είναι αυτή του Le Mans, η διαφορά αυτή είναι τεράστια!

 

Αλλά και το γεγονός ότι ο Marquez δεν «παίζεται» στην αρχή του φετινού Πρωταθλήματος, το αποδεικνύει και η διαφορά από τον δεύτερο ως τον δωδέκατο αναβάτη των ΚΑΤ2: μόλις 0,581δ!

 

«Είμαι χαρούμενος που είμαι στην pole, αλλά και με τη διαφορά που έχω με τον δεύτερο οδηγό», σχολίασε. «Αύριο θα έχει ενδιαφέρον, καθώς οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί μου - ο Dani, ο Jorge και ο Valentino - δεν είναι στην πρώτη σειρά, αλλά ξέρω ότι θα είναι στη μάχη κι έτσι πρέπει να προετοιμαστούμε!»

 

«Το να ξεκινάς από την pole position είναι πλεονέκτημα και θα προσπαθήσω να το εκμεταλλευτώ πλήρως! Θα δώσω όπως πάντα το 100% και θα παλέψουμε για τη νίκη στον αυριανό αγώνα».

 

Ο Marquez είχε και μια «στιγμή» με τον Andrea Iannone για την οποία είπε: «Νευρίασα λίγο, διότι αν με ακολουθεί κάποιος δεν υπάρχει πρόβλημα, το καταλαβαίνω, αλλά αυτός χρησιμοποίησε την παράκαμψη στο τέλος της πίσω ευθείας για να μπει στο slipstreaming μου, κάτι που πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο. Ξαφνιάστηκα και γι’ αυτό ανοίχτηκα στην επόμενη στροφή».

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Αντίθετα απ’ ότι στην Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μπορώ να παλέψω με τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα