• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Αντίθετα απ’ ότι στην Jerez!
Για να είμαι ειλικρινής πίστευα ότι θα ήμουν στην πρώτη σειρά!
Νέα 17/05/2014 - 23:31

Ο μοναδικός αναβάτης που έδειχνε ικανός να απειλήσει τον Marc Marquez στις σημερινές κατατακτήριες, ήταν ο Jorge Lorenzo, ο οποίος ήταν και ο μόνος που κατάφερε να πάρει πρωτιά στις ΕΔ3, καθώς σε όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες κυριάρχησε ο Marquez!

 

Πάντως ο αναβάτης της Movistar Yamaha δεν κατάφερε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στις κατατακτήριες κι έτσι θα ξεκινήσει αύριο από τη δεύτερη σειρά της γραμμής εκκίνησης και συγκεκριμένα την έκτη θέση.

 

«Για να είμαι ειλικρινής πίστευα ότι θα ήμουν στην πρώτη σειρά, αλλά δεν κατάφερα να κάνω τον τέλειο γύρο», σχολίασε ο Lorenzo. «Είναι ακριβώς το αντίθετο με ό,τι συνέβαινε στην Jerez: εδώ έχουμε καλό ρυθμό αλλά δεν ήμασταν γρήγοροι στον ένα γύρο. Όπως και να ‘χει, έχασα την πρώτη σειρά για ένα μόλις δέκατο».

 

«Στον αγώνα θα προσπαθήσω να τερματίσω σε θέση βάθρου και ίσως να παλέψω με τον Marc. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στους πρώτους γύρους, διότι όλοι θα θέλουν να κάνουν προσπεράσεις. Νομίζω όμως θα κρατήσουμε τη θέση μας και μετά θα ανεβούμε».

 

Θυμίζουμε ότι ο εκπληκτικά σταθερός το 2013 Jorge Lorenzo, έχει μόλις ένα βάθρο φέτος στην πίστα της Αργεντινής.

 

Επόμενο άρθρο »

Ένατος ο «λιγότερο επιθετικός» Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Περιμένει δύσκολο αγώνα αύριο ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα