• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi και Marquez μιλούν για τον Lorenzo!
Τι δήλωσαν για τις άσχημες φετινές εμφανίσεις του Ισπανού
Νέα 19/05/2014 - 10:21

Ο Jorge Lorenzo έδειχνε να είναι ο αναβάτης με τις περισσότερες ελπίδες από οποιονδήποτε άλλον, να κοντράρει το φαινόμενο Marc Marquez στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, που διεξήχθη χτες στην πίστα του Le Mans.

 

Ο Jorge ήταν ο μόνος που κατάφερε να κάνει καλύτερο χρόνο από τον Marquez, σε μια επίσημη διαδικασία του τριημέρου (ΕΔ3). Συν τοις άλλοις είχε δηλώσει ότι το πρόβλημα ήταν ότι δεν εμπιστεύτηκε το μαλακό ελαστικό στην Jerez, κάτι που ήταν έτοιμος να κάνει στην Γαλλία.

 

Αντιθέτως, ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν μπήκε σε κανένα σημείο του αγώνα στη μάχη για την πρώτη θέση και τερμάτισε μόλις στην έκτη. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Valentino Rossi ρωτήθηκε για την κατάσταση του ομόσταυλού του και για το γεγονός ότι έχει μόλις ένα βάθρο σε πέντε αγώνες!

 

«Καταλαβαίνω τον Jorge, διότι εγώ είμαι διαφορετική περίπτωση και είναι αποδεκτό να φτάνω δεύτερος και πίσω από τον Marquez. Ξέρω ότι μπορώ να παλέψω μαζί του, αλλά είμαι πιο χαλαρός», ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός θρύλος.

 

«Για τον Jorge είναι διαφορετικά, διότι αυτός θέλει να κερδίζει. Πέρυσι, για μένα, ο Jorge έκανε μερικούς εντυπωσιακούς αγώνες, αν και στο τέλος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τίτλο. Φέτος όμως, ο Marquez έχει περισσότερη εμπειρία ενώ οδηγάει κι έτσι... παράλληλα η Honda είναι και λίγο καλύτερη από την Yamaha».

 

«Έτσι για τον Jorge η όλη κατάσταση είναι απογοητευτική κι εκνευριστική, διότι ξέρει ότι είναι αδύνατον να κάνει κάτι και δεν θέλει να τερματίζει δεύτερος. Δεν είναι καθόλου χαρούμενος. Και γι’ αυτό έχει ορισμένα προβλήματα».

 

Για τον συμπατριώτη του μίλησε ο μεγάλος νικητής (και) στο Le Mans! «Για μένα, κλειδί του να είσαι γρήγορος είναι να το διασκεδάζεις πάνω στη μοτοσυκλέτα. Όπως είπε και ο Valentino, το χαίρεται και μόνο που την οδηγάει. Όταν το διασκεδάζεις, είσαι και γρηγορότερος», σχολίασε ο Marquez.

 

«Φαίνεται ότι ο Lorenzo δυσκολεύεται περισσότερο, αλλά πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο του και όταν αρχίζει να το διασκεδάζει, θα είναι γρήγορος. Αν όμως δεν το χαίρεσαι, τότε είναι αδύνατον να είσαι γρήγορος», πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Χωρίς πρόσφυση ο Pedrosa στον αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: 150ο βάθρο στη μεγάλη κατηγορία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα