• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: 150ο βάθρο στη μεγάλη κατηγορία!
Δουλεύω πολύ σκληρά για να είμαι εδώ που είμαι!
Νέα 18/05/2014 - 23:03

Ο Valentino Rossi πίεσε πολύ από την αρχή του πέμπτου φετινού αγώνα, στην πίστα του Le Mans, παίρνοντας το προβάδισμα λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα.

 

Στη συνέχεια όμως, ένα λάθος του Ιταλού δεν του έδωσε την ευκαιρία να παλέψει για την πρωτιά με τον Marquez. Παρά ταύτα, το δέκατο βάθρο του στη μεγάλη κατηγορία στην πίστα του Le  Mans, άφησε ιδιαίτερα χαρούμενος τον Vale.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τον αγώνα και το αποτέλεσμα. Ξεκίνησα πολύ καλά και μόλις είδα τους Dovizioso και Bradl στην πρώτη σειρά, ήξερα ότι είχα καλύτερο ρυθμό από αυτούς και τους πέρασα. Ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα, πέρασα πρώτος και προσπαθούσα συνεχώς!»

 

«Σήμερα ήταν μια δύσκολη ημέρα για το μπροστινό, ίσως διότι η πίστα ήταν πιο ζεστή. Προσπάθησα στο μέγιστο βαθμό και ο ρυθμός μου δεν ήταν άσχημος. Περίμενα τον Marc, ή τον Jorge ή τον Dani να έρθουν, αλλά ειδικά τον Marc».

 

«Όταν με έφτασε προσπάθησα να πιέσω και να του κάνω τη ζωή πιο δύσκολη, αλλά δυστυχώς την κρίσιμη στιγμή έκανα το λάθος και φρέναρα πιο μέσα. Ανοίχτηκα και ήταν κρίμα, διότι αυτό μου το λάθος τον διευκόλυνε. Αν δεν γινόταν, θα πάλευα για περισσότερο επειδή σήμερα δεν ήμουν τόσο άσχημος».

 

Όσον αφορά το γεγονός ότι έφτασε τα 150 βάθρα στην κατηγορία και τα 186 της καριέρας του: «Είμαι χαρούμενος διότι τα 150 είναι πολλά και δεν είμαι πολύ μακριά από τα 200. Η καριέρα μου είναι μεγάλη, αλλά δουλεύω πολύ για να παραμείνω εδώ που είμαι».

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi και Marquez μιλούν για τον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ωραίες προσπεράσεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα