• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ωραίες προσπεράσεις!
Το διασκέδασα πολύ στον αγώνα!
Νέα 18/05/2014 - 22:21

Ο Marc Marquez κατάφερε να επανακάμψει από την ενδέκατη θέση στην οποία βρέθηκε στην αρχή του σημερινού αγώνα, συνεχίζοντας με επιτυχία το απόλυτο ρεκόρ στο φετινό Πρωτάθλημα με πέντε στις πέντε νίκες!

 

Στα 21 του χρόνια (και 90 ημερών) ο Marquez έγινε και ο νεαρότερος σε ηλικία οδηγός που καταφέρνει να πάρει πέντε νίκες στη σειρά, παίρνοντας το ρεκόρ του Mike Hailwood από το μακρινό 1962. Παράλληλα διεύρυνε τη διαφορά του στους 42 βαθμούς!

 

«Το διασκέδασα σήμερα αρκετά, ειδικά μετά τον πρώτο γύρο», σχολίασε ο Marc, ο οποίος έκανε το λάθος στην αρχή και ανοίχτηκε. «Στον πρώτο γύρο ίσως ήμουν πολύ περισσότερο ήρεμος απ’ ότι έπρεπε. Ήξερα ότι ο ρυθμός μου ήταν καλός και γι’ αυτό ίσως είχα περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου».

 

«Μετά, όταν με πέρασε ο Lorenzo, ανοίχτηκα λίγο και βγήκα εκτός πίστας και αρκετοί με πέρασαν. Στη συνέχεια όμως κατάφερα κι έκανα πολύ ωραίες προσπεράσεις και το διασκέδασα πολύ! Όταν πέρασα στη δεύτερη θέση είδα ότι ο Rossi προσπαθούσε να κάνει διαφορά και πίεσα στο 100%».

 

«Όταν έφτασα τον Valentino, σκέφτηκα ότι τώρα θα χρειαστεί να δώσω σκληρή μάχη για να τον περάσω, αλλά έκανε το λάθος - ανοίχτηκε - και πέρασα! Στη συνέχεια πίεσα για να κάνω διαφορά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για την πέμπτη μου νίκη στη σειρά και θέλω να χαρώ τη στιγμή, διότι αν και φαίνεται εύκολο, είναι πολύ δύσκολο να πάρεις τη νίκη».

 

Ο Marquez - ο οποίος ανανέωσε για άλλα δυο χρόνια το συμβόλαιό του με το HRC - βρίσκεται πλέον 42 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Dani Pedrosa.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: 150ο βάθρο στη μεγάλη κατηγορία!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: Επιστροφή στις νίκες ο Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα