• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: Επιστροφή στις νίκες ο Miller!
Στο βάθρο οι Alex Rins και Isaac Vinales
Νέα 18/05/2014 - 18:21

Ένας συναρπαστικός αγώνας της μικρής κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, με τον Jack Miller να έχει το κάτι παραπάνω στο τέλος και να παίρνει την τρίτη του φετινή νίκη, διατηρώντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία!

 

Αυτή τη φορά ο Romano Fenati δεν κατάφερε να επανέλθει από τη δέκατη θέση του grid - κάτι που έκανε στην Jerez όταν πήρε και τη νίκη - ενώ η συνέχεια ήταν απογοητευτική για τον Ιταλό, που εγκατέλειψε με πρόβλημα στα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας του.

 

Η μάχη για την πρώτη θέση δόθηκε από οχτώ αναβάτες στο τέλος (!) όταν ο πιο επιθετικός από αυτούς, ο Efren Vazquez, τα έδωσε όλα για όλα για τη νίκη, αλλά μια μικρή επαφή με τον Jack Miller τον ανάγκασε να βγει εκτός γραμμής και να τερματίσει στην απογοητευτική έκτη θέση.

 

Πράγματι ο Efren Vazquez έχει κάθε λόγο να νοιώθει έτσι, μιας και νωρίτερα είχε καταφέρει να ανακάμψει από ένα λάθος του, που τον ανάγκασε να χάσει μερικές θέσεις. Δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε στον τελευταίο γύρο να διεκδικεί τη νίκη, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

 

Στη δεύτερη θέση ο Alex Rins, ο οποίος παίρνει το δεύτερο φετινό του - συνεχόμενο μάλιστα - βάθρο, μετά την τρίτη θέση στην Jerez. Στα 20 του χρόνια, ο Isaac Vinales θα θυμάται για πολλά χρόνια τον αγώνα του Le Mans, στον οποίο και κατάφερε να ανέβει για πρώτη φορά, στην καριέρα του, σε βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

 

Με τα προβλήματα του Romano Fenati, το βάρος έπεσε στον Francesco Bagnaia ο οποίος έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην τέταρτη θέση, που είναι και η καλύτερή του στη μέχρι τώρα πορεία του στην Moto3! Παράλληλα, στον 13ο γύρο του σημείωσε και νέο ρεκόρ πίστας με 1:42.636!

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Alex Marquez. Δυνατό αγώνα έκαναν - για τα δεδομένα τους - και οι Bastianini και McPhee που πέρασαν την καρώ σημαία στην έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα. Μέσα στην πατρίδα του, ο Alexis Masbou πήρε την ένατη θέση, με τον Kornfeil να ολοκληρώνει τη δεκάδα των πρώτων.

 

Ο Θανάσης Σίσσης κατάφερε προς το τέλος του αγώνα να κερδίσει μερικές θέσεις και από την 27η που ξεκίνησε, πέρασε τη γραμμή τερματισμού 17ος αλλά και 12 δευτερόλεπτα πίσω από τον 15ο Phillip Oettl. Ο Ελληνο-Αυστραλός παραμένει χωρίς βαθμούς στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ωραίες προσπεράσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Kallio!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα