• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Kallio!
Στο βάθρο για 1η φορά φέτος ο Corsi, τρίτος ο Tito Rabat!
Νέα 18/05/2014 - 17:46

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα - μετά το θρίαμβο στην Jerez - ο Mika Kallio πήρε τη νίκη στη μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, μειώνοντας στους εφτά βαθμούς τη διαφορά του από τον Tito Rabat, ο οποίος επέστρεψε στο βάθρο μετά την παρένθεση της Jerez.

 

Ο Mika Kallio περίμενε υπομονετικά πίσω από τον Simone Corsi, ο οποίος κρατούσε για μεγάλο διάστημα την πρώτη θέση, ωστόσο με οχτώ γύρους να απομένουν αποφάσισε να κάνει την επίθεσή του και περνώντας εύκολα τον αντίπαλό του, έκανε έναν αλάνθαστο αγώνα μέχρι τη γραμμή του τερματισμού!

 

Ο Corsi πανηγύρισε το πρώτο του φετινό βάθρο - έκτο συνολικά στην κατηγορία - ισοφαρίζοντας παράλληλα την καλύτερη θέση που έχει πάρει στην Moto2, στους 73 αγώνες που έχει δώσει. Ο Rabat δεν ήθελε να ρισκάρει στο τέλος και πέρασε τη γραμμή τερματισμού τρίτος, τρία δέκατα πίσω από τον Ιταλό.

 

Στην τέταρτη θέση ο Maverick Vinales, ο οποίος χρειάστηκε να δώσει μάχη γι’ αυτή με τον ομόσταυλό του, Luis Salom. Ο τελευταίος ήταν δυνατός στην αρχή και κρατούσε την τρίτη θέση, ενώ για ελάχιστα λεπτά πέρασε μπροστά, χωρίς στη συνέχεια να έχει το ρυθμό να ακολουθήσει τους πρώτους.

 

Ο poleman Jonas Folger όσο άντεξε έδωσε τις μάχες του στις πρώτες θέσεις, για να υποχωρήσει στη συνέχεια στην έκτη και να προσθέσει ακόμα δέκα βαθμούς στο ενεργητικό του.

 

Μακρινή έβδομη θέση για τον Aegerter, που πάλεψε με τον Luthi και τον κέρδισε. Ο τελευταίος άφησε πίσω του τον πολύ καλό Lowes στην ένατη θέση, με τη δεκάδα να κλείνει ο Franco Morbidelli!

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: Επιστροφή στις νίκες ο Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Υποκλίθηκαν στον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα