• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Ο Rossi συγκρατημένα αισιόδοξος
«O Jorge εδώ είναι καλύτερος»
Νέα 13/06/2009 - 22:41

Ο Valentino Rossi σχολιάζοντας τη σημερινή επίδοσή του αναφέρθηκε στο γεγονός της απώλειας της pole position για πολύ λίγο, αλλά δεν στάθηκε σε αυτό. Το κυριότερο για τον ίδιο και την ομάδα του είναι ότι αυτές οι δοκιμές είναι οι καλύτερες μέχρι τώρα από την αρχή της χρονιάς και ότι η Μ1 είναι καλύτερη. «Απομένουν λίγες λεπτομέρειες για να έχουμε τη ρύθμιση που θέλω. Αλλά έτσι κι αλλιώς αύριο σε 6-7 γύρους οι μοτοσυκλέτες θα αρχίσουν να γλιστρούν και ο αγώνας θα είναι ο αγώνας της πλαγιολίσθησης, που θα είναι καλό για το θέαμα.

 

Η πίστα είναι φανταστική να την οδηγείς», είπε χαρακτηριστικά. Στα θέματα του συναγωνισμού αναφέρθηκε στον Stoner και τον Dovizioso που δείχνουν να έχουν καλό ρυθμό με τα λάστιχα του αγώνα.

Βέβαια αναγνωρίζει ότι τον καλύτερο ρυθμό από όλους έχει ο Lorenzo και πιστεύει ότι έχει το πάνω χέρι, αφού οι συνθήκες δεν αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά, όπως είχε γίνει στην Jerez. «O Jorge εδώ είναι καλύτερος», είπε σε συζήτηση με τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη.

 

Ειδικά για τα θέματα στησίματος της μοτοσυκλέτας είπε ότι η πίστα της Καταλωνίας απαιτεί μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στο κράτημα (traction) του πίσω τροχού και στη θέση οδήγησης που θα επιλέξεις. Πρέπει να θυσιάσεις κάτι από τα δύο για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Και βέβαια ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι στο παιχνίδι των ελαστικών θα κερδίσει όποιος έχει ένα σχετικά ουδέτερο στήσιμο που θα αντέξει για πολλούς γύρους, αλλά και η στρωτή οδήγηση που θα εξασφαλίσει λάστιχο για το τέλος. Και στα δύο ο ίδιος είναι πολύ καλός, σχολιάζουμε εμείς και πάντα στον αγώνα μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Κατά τη γνώμη μας το παιχνίδι θα παιχτεί 50-50 μεταξύ των δύο ομόσταυλων της Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: O Lorenzo το φαβορί;

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: O Stoner δυσκολεύεται!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα